Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Slávna speváčka provokuje: Svetu ukázala vypracovanú postavu!

Speváčka Halsey je krásna žena. Zobraziť galériu (11)
Speváčka Halsey je krásna žena. (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Odvaha jej nikdy nechýbala! Americká speváčka Halsey (27) sa už vyše roka teší z dcérky Ender (1), ktorú má so scenáristom Alevom Aydinom (37). Momentálne si užíva letnú dovolenku, z ktorej poslala svojím fanúšikom na Instagrame horúce letné pozdravy.

Speváčka Halsey sa celosvetovo preslávila piesňou Ghost a minulý rok vydala album s názvom If I Can't Have Love, I Want Power. Nedávno spolupracovala na piesni Calvina Harrisa Stay With Me, v ktorej sa objavili aj Pharrell Williams a Justin Timberlake.

Justin Timberlake, Halsey, Pharrell Williams a Calvin Harris
Zobraziť galériu (11)
Justin Timberlake, Halsey, Pharrell Williams a Calvin Harris  (Zdroj: Instagram)

Popri práci a rodičovských povinnostiach však nezabúda ani na svojich fanúšikov, ktorých má len na Instagrame viac ako 30 miliónov. Práve na tejto sociálnej sieti sa s nimi podelila o fotky z poslednej ovolenky. Ako sme pri tejto umelkyni zvyknutí, záberom odvaha rozhodne nechýba.

Halsey má na svojom konte niekoľko albumov a piesní. Medzi jej najväčšie hity patria napríklad Bad At Love, Colors, Ghost alebo Sorry. Rovnako má na svojom konte spolupráce s najznámejšími hudobníkmi, medzi ktorých sa radia The Chainsmokers, Big Sean, Khalid, Justin Bieber alebo spomínaný Calvin Harris.

Halsey v najnovšej piesni Calvina Harrisa:

Halsey a jej aktuálny partner Alev Aydin sa zoznámili naozaj zaujímavo. Scnárista mal totiž o tejto speváčke spracovať životopisný film. Ako však spolu trávili viac a viac času, pracovný vzťah sa zmenil v niečo oveľa viac a v júli minulého roka spolu privítali na svet ich prvorodenú dcéru Ender.

Halsey s manželom a dcérou
Zobraziť galériu (11)
Halsey s manželom a dcérou  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Halsey
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu