Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Televízna šéfkuchárka (56) NAOSTRO: Servírovala prsia… Nie kuracie, TIE SVOJE!

Sandra Lee sa na dovolenke poriadne odviazala. Zobraziť galériu (4)
Sandra Lee sa na dovolenke poriadne odviazala. (Zdroj: Instagram S.L.)

TALIANSKO - Odhodila podprsenku, aj zábrany! Známa televízna šéfkuchárka Sandra Lee (56) aktuálne trávi letnú dovolenku spolu so svojím priateľom v Taliansku. A dráždi nielen jeho, ale aj pohľady všetkých navôkol. V jeden večer totiž servírovala prsia... No nie tie kuracie, ale svoje!

Američanka Sandra Lee sa do povedomia širokej verejnosti dostala ako televízna šéfkuchárka a autorka kníh. Za svoje diela bola dokonca viackrát ocenená. Práce mala počas roka vyše hlavy, a tak si spolu s priateľom Benom Youcefom dopriala dlhšiu dovolenku v Európe. Ich cesty konkrétne smerovali do Talianska. 

Práve pri jazere Como vo Villa d'Este ich nachytali fotografi. A rozhodne bolo čo fotiť. Okrem romantických momentov zaľúbenej dvojice totiž pútal pozornosť jeden do oči bijúci detail. 56-ročná šéfkuchárka si na seba obliekla ťahké háčkované šaty. Už spôsob ich zhotovenia však napovedá, že sú priesvitné. No a plavovláska si pod ne neobliekla podpsrenku. 

Šéfkuchárka tak počas toho večera doslova servírovala prsia. No nie tie kuracie, ako pri jej práci bežne býva zvykom... Tentokrát servírovala tie svoje. Veď pozrite sami, bolo vidno všetko!

Televízna šéfkuchárka (56) NAOSTRO:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Sandra Lee
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu