Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Moderátor Junior je na roztrhanie: Nová úloha v Mojej mame a... JOJka ho obsadila do ďalšieho projektu!

Junior divákov prekvapil novou úlohou. Zobraziť galériu (8)
Junior divákov prekvapil novou úlohou.

BRATISLAVA - Milan Zimnýkoval sa pred Vianocami nezastaví. Spíker a moderátor okrem práce v rádiu stíha aj natáčanie televíznych relácií. Najnovšie sa objavil v obľúbenom Inkognite a novú úlohu si strihol aj v šou Moja mama varí lepšie ako tvoja.

Junior je už nejaký čas známy hlavne z relácie Moja mama varí lepšie ako tvoja kde pôsobí ako moderátor. Včera ale prekvapil netradičnou úlohou. Po neuveriteľných osemsto osemnástich epizódach sa divákom predviedol konečne aj v úlohe kuchára. Pri varení ho dirigoval úspešný šéfkuchár Martin Korbelič. Ak by ste čakali, že v roli moderátora sa objaví niekto iný, mýlite sa. Junior musel zvládnuť oboje.

Diváci, ktorí chceli vidieť variť samotného Juniora, sa tak nakoniec dočkali. „Keď som sa stal súťažiaci z moderátora, tak som sa zmenil. Začal som viac behať, začal som viac dýchať a zrazu mi začal bežať čas oveľa rýchlejšie,“ opísal s úsmevom Junior svoje pocity zo zmeny. Jeho nová úloha bola len symbolická, išlo totiž o jednu z posledných 820 epizód úspešnej šou pred dlhšou prestávkou.

Moderátor Junior je na
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Instagram M.Z.)

Juniorovi fanúšikovia však smutní nezostanú. Už včera večer sa pre zmenu objavil v ďalšom úspešnom projekte JOJky. Získal jedno zo štyroch horúcich kresiel v šou Inkognito, kde sa spolu s kolegom Marcelom Forgáčom a zabávačmi Michalom Hudákom a Marianom Čekovským snažil uhádnuť netradičné povolania hostí. Čisto pánska zostava zjavne divákov potešila a včerajšia epizóda Inkognita si hneď vyslúžila chválu. „Zatiaľ najlepšia kombinácia hádajúcich,“ napísal divák Patrik. „Takáto zostava by mala zostať natrvalo,“ pridala sa pani Alena.

Moderátor Junior je na
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Instagram M.Z.)

S otázkou, či bola Juniorova účasť len výnimočná, alebo sa nakoniec udomácni práve v Inkognite, sme oslovili aj samotnú televíziu. „Spoluprácu s Milanom Juniorom Zimnýkovalom v relacii Inkognito nevylučujeme,“ vyjadrila sa PR manažérka TV JOJ Katarína Gajdošíková.

Viac o téme: Milan Junior ZimnýkovalInkognitoMoja mama varí lepšie ako tvoja
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu