Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Slávna herečka šokovala fanúšikov: TAJNÁ SVADBA so záhadným mužom!

Jessie Buckley Zobraziť galériu (3)
Jessie Buckley (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Prežíva úžasné obdobie. Írska herečka Jessie Buckley (34) v najnovšom rozhovore prezradila, že je momentálne šťastná po boku tajomného muža. Ich vzťah je však poriadne vážny a počas minulého roka podľa jej slov prebehla tajná svadba.

Írska herečka ukázala svoj herecký talent vo viacerých známych počinoch, ako je napríklad dráma Women Talking či populárna séria Chernobyl. Jej kvality dokazuje aj nominácia na Oscara za úlohu vo filme The Lost Daughter, ktorú však nepremenila na víťazstvo.

Jessie Buckley
Zobraziť galériu (3)
Jessie Buckley  (Zdroj: SITA)

Svoje súkromie si umelkyňa dôsledne stráži, a tak sa informácie o ňom dozvedajú fanúšikovia len zriedka. V minulosti však randila so známym hercom Jamesom Nortonom, s ktorým jej to ale napokon nevyšlo.

Momentálne je podľa vlastných slov šťastná po boku nového muža. V rozhovore pre Daily Mail toho tradične veľa nepovedala, avšak prezradila aspoň to, že sa volá Freddie, pochádza z Londýna a pracuje v oblasti podpory mentálneho zdravia. 

Ich vzťah je vážny a počas interview doslova šokovala, keď oznámila, že mali počas minulého roka tajnú svadbu. Tá sa uskutočnila vo Veľkej Británii a dvojica podľa jej slov už dlhší čas býva v Londýne, odkiaľ sa však plánuje v blízkej dobe sťahovať na východ krajiny.

Jessie Buckley
Zobraziť galériu (3)
Jessie Buckley  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Jessie Buckley
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu