Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Hviezdna speváčka okoloidúcim vyrazila dych: Ulice brázdila BEZ PODPRSENKY!

Dua Lipa Zobraziť galériu (10)
Dua Lipa (Zdroj: profimedia.sk)

BERLÍN - Tá teda vie provokovať! Speváčka Dua Lipa (26) je momentálne na koncertnom turné, v rámci ktorého čoskoro vystúpi aj na Slovensku. Pred pár dňami zavítala do Nemecka, kde si popri pracovných povinnostiach našla čas aj na oddych. Do ulíc sa tmavovláska nahodila tak, že niektorí jedinci sa pri stretnutí s ňou určite červenali.

Na topkách sme vás už informovali, že spevácka hviezda Dua Lipa zavíta počas druhého júnového víkendu na Slovensko, kde vystúpi v rámci festivalu LoveStream.

Lístky na Lovestream v deň koncertu Dua Lipy si môžete zakúpiť TU prostredníctvom siete Predpredaj.sk

Hviezdna speváčka okoloidúcim vyrazila
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: LOVESTREAM FESTIVAL)

Dua Lipa sa aktuálne nachádza v Paríži. Ešte pred tým ale vystúpila v Berlíne, kde si v čase voľna dopriala aj umelecký zážitok. Navštívila Boros Bunker, ktorý je domovom zbierky súčasného umenia Christiana Borosa a nachádza sa bývalom nadzemnom bunkri z 2. svetovej vojny.

Niet pochýb, že speváčka bola ohromená. A rovnako tak aj každý, kto ju v uliciach stretol. Mladá umelkyňa totiž mala na sebe dlhé šaty, ktorých vrchná časť bola poriadne provokatívna. Dua Lipa si totiž pod ne nedala podprsenku.

Dua Lipa
Zobraziť galériu (10)
Dua Lipa  (Zdroj: profimedia.sk)

Turné s názvom Future Nostalgia Tour odštartovala speváčka vo februári. Aktuálne absolvuje koncerty v Európe, potom má na pláne Kanadu, Južnú Ameriku a napokon aj Austráliu. Kvôli pandémii koronavírusu musela turné trikrát preložiť. 

Viac o téme: Dua Lipa
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu