Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Svetová MEGAhviezda prichádza do Bratislavy: Má veľký strach... TOHTO sa najviac obáva!

Dua Lipa Zobraziť galériu (6)
Dua Lipa (Zdroj: profimedia.sk)

BRATISLAVA - Víkend počas 10. - 12. júna je už dnes výrazne zaznamenaný v kalendároch všetkých fanúšikov dobrej hudby. Nielen Slováci sa v tento dátum chystajú do Bratislavy, kde sa bude odohrávať LoveStream festival, vďaka ktorému do nášho hlavného mesta zavíta obrovská nálož zahraničných hviezd. Medzi nimi aj jedna z najpopulárnejších speváčok súčasnosti - Dua Lipa!

Kráľovná tanečného popu u nás vysúpi v sobotu 11. júna. a patrí medzi najväčšie lákadlá celého festivalu. Speváčka sa na pódiu prezentuje ako špičkový profesionál a jej vystúpenia vždy sprevádza obrovská šou hodná svetovej hviezdy. No hoci na publikum po stageom pôsobí ako absolútna kráľovná, za zavretými dverami čelí svojim vlasným démonom.

Lístky na Lovestream v deň koncertu Dua Lipy si môžete zakúpiť TU prostredníctvom siete Predpredaj.sk

Svetová MEGAhviezda prichádza do
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: LOVESTREAM FESTIVAL)

Speváčka totiž priznáva, že trpí niekoľkými nepríjemnými fóbiami. Ľudia sú pri nej zvyknutí na určitú "laťku", ktorú si vraj nemôže dovoliť podliezť. Strach z toho, že sklame fanúšikov sa napokon pretavil do jednej z jej fóbií. „Neustále žiješ v strachu, že nebudeš dosť dobrý. Je to šialené, musíš byť naozaj silný," hovorí speváčka, ktorá silu potrebuje aj na zvládnutie svojho ďalšieho strachu. 

Dua Lipa
Zobraziť galériu (6)
Dua Lipa  (Zdroj: SITA)

Dua Lipa má totiž problémy s klaustrofóbiou a pocit obmedzenia doslova neznáša. To umelkyňu privádza k poslednému z jej problémov. Strachu z udusenia sa. Umelkyňa si vraj uvedomuje že táto jej fóbia je absolútne iracionálna, no zároveň ju táto predstava desí tak, že si skrátka nevie pomôcť.

Nuž, zostávala len dúfať, že počas LoveStreamu jej organizátori doprajú naozaj veľkú a dobre vetranú šatňu... :)

Viac o téme: Dua LipaLoveStream festival
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu