Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Na módnej prehliadke bolo poriadne horúco: Dua Lipa sa ukázala v priesvitných šatách!

Dua Lipa Zobraziť galériu (9)
Dua Lipa (Zdroj: SITA)

MILÁNO - Fanúšikovia módy si momentálne naplno užívajú Milánsky týždeň módy. Ten si nenechali ujsť ani tie najväčšie mená svetového šoubiznisu, medzi ktoré rozhodne patrí aj speváčka Dua Lipa (27). Tá sa počas včerajšieho dňa objavila na módnej prehliadke značky GCDS, kde zaujala svojimi priehľadnými šatami.

Oči všetkých nadšencov štýlového oblečenia už od utorka smerujú do Milána. Tam sa totiž koná týždeň módy, ktorý ponúka prehliadky tých najväčších značiek. Aj napriek tomu, že je táto akcia len v polovici, tak už stihla prilákať aj tie najväčšie hviezdy šoubiznisu.

Počas posledných dní sa tak tohto módneho sviatku zúčastnili napríklad herečka Bella Thorn, rapperka Coi Leray či britská spevácka hviezda Dua Lipa. Práve posledná menovaná najviac zaujala výberom svojich šiat.

Dua Lipa
Zobraziť galériu (9)
Dua Lipa  (Zdroj: SITA/Photo by Evan Agostini/Invision/AP)

Na prehliadku značky GCDS, ktorá predstavovala svoju novú jesennú a zimnú kolekciu, dorazila v čiernom priehľadnom outfite, ktorý doplnila červenou kabelkou v tvare srdca. Ten aj napriek svojej dĺžke telo krásnej speváčky príliš nezakrýval, a tak naplno ukázala svoje dokonalé krivky.

Dua Lipa
Zobraziť galériu (9)
Dua Lipa  (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Dua Lipa
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu