Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Trapas v priamom prenose: Slávna speváčka bez podprsenky... Ups, všetci videli jej nahý prsník!

Moderátor Alan Carr po speváčkinom odhalení vybuchol do smiechu. Zobraziť galériu (2)
Moderátor Alan Carr po speváčkinom odhalení vybuchol do smiechu. (Zdroj: BBC)

LONDÝN - Dnes už je bežné, že sa hostia rôznych šou pripájajú do vysielania online zo svojich domovov. Spravila tak aj speváčka Camila Cabello, ktorá sa ale obliekla až príliš ležérne. Do kamery tak nechtiac ukázala nahý prsník.

Camila Cabello má nový singel Bam Bam, preto sa objavila na obrazovkách BBC v The One Show. Okrem iného dostala otázku, ktoré tanečné pohyby z klipu sú jej najobľúbenejšie. 

Galéria: Camila Cabello

A tak sa speváčka postavila a začala si naprávať nohavice, no už v tej chvíli bolo vidieť, že problémom môže byť skôr voľnejšia blúzka, pod ktorou nemala podprsenku. A naozaj to prišlo a speváčka omylom odhalila viac, ako chcela. 

Trapas v priamom prenose:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: BBC)

Camila si prsník okamžite prekryla rukou, upravila si blúzku a začala predvádzať tanečné pohyby, kým moderátor takmer umieral od smiechu. Vyzeralo to, že tento incident ani nebude brunetka nijako ďalej rozmazávať. No keď dotancovala, vyhlásila: „Dúfam, že ste nevideli bradavku.” Nuž, videli, moderátori, štáb a všetci pri televíznych obrazovkách a už aj ľudia na internete. 

 

Viac o téme: Camila Cabello
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu