Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Slávna speváčka má NOVÉHO MILENCA: Zbalila rovno ŠÉFA ZOZNAMKY!

Camila Cabello Zobraziť galériu (11)
Camila Cabello (Zdroj: SITA)

MIAMI - Opäť sa zaľúbila! Populárna speváčka Camila Cabello (25) bola po rozchode so svojím kolegom Shawnom Mendesom (24) bez partnera. Teda, až doteraz. Na najnovších záberoch sa objavila po boku zakladateľa zoznamky Lox Club Austina Kevitcha (31). Dvojica sa od seba počas romantickej prechádzky nevedela odtrhnúť.

Kým jej bývalý partner a idol mnohých žien Shawn Mendes rieši problémy s mentálnym zdravím, ona žiari šťastím po boku nového muža.

Špekulácie, ktoré sa šírili svetom šoubiznisu od júna, potvrdili zábery, ktoré zverejnil Daily Mail. Ten publikoval niekoľko záberov a video speváčky s jej novým partnerom, spoluzakladateľom zoznamky Lox Club - Austinom Kevitchom.

Dvojica sa počas spoločných chvíľ od seba neodtrhla ani na chvíľu. Po celý čas sa držali za ruky a umelkyňa dopriala svojmu novému objavu bozk na líce. Párik tak očividne svoju lásku neskrýva a potvrdil všetky dohady.

Aj keď meno Austin Kevitch je v našich končinách neznámou, zrejme sa s ním budú stretávať hlavne fanúšikovia mladej speváčky. Tento biznismen sa preslávil ako CEO zoznamovacej aplikácie Lox Club, ktorá je určená pre ľudí s vysokými nárokmi na svojho budúceho partnera.

 

Viac o téme: Camila Cabello
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu