Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Mladej speváčke odvaha nechýba: Sako a pod ním holé telo!

Camila Cabello Zobraziť galériu (8)
Camila Cabello (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Predviedla poriadnu dávku odvahy. Kubánska speváčka a skladateľka Camila Cabello (25) zavítala na charitatívnu akciu v poriadne provokatívnom outfite. V ružovom kostýme pôsobila na prvý pohľad ako také neviniatko, avšak pri pohľade na ňu bolo každému jasné, že pod sako si nedala už nič viac... Ani podprsenku!

Camila Cabello patrí medzi najznámejšie speváčky súčasnosti. Jej hity ako Havana, Bam Bam či Never Be the Same si našli veľké množstvo fanúšikov na celom svete. Na konte má spolupráce s viacerými hudobnými hviezdami, ako je napríklad Ed Sheeran. 

Počas tohto roka bola odmenená za svoj hudobný talent a dostalo sa jej veľkej pocty. Hudobníčka bola totiž hlavnou hviezdou otváracieho ceremoniálu na finále futbalovej Ligy majstrov, ktoré sa odohralo v Paríži.

Okrem svojej kariéry však nezabúda ani na pomoc druhým. V štvrtok sa totiž zúčastnila charitatívnej akcie, ktorú usporiadla známa zmetická značka. Tá každoročne odovzdáva 20-tisíc dolárov ženám, ktoré sa zaslúžili o pozdvihnutie rôznych komunít a venujú sa charite. Tie následne odovzdajú peniaze charitatívnej organizácii podľa svojho výberu.

Galéria: Na akcii L'Oreal Paris Women of Worth sa objavilo niekoľko známych osobností

Na slávnostnom galavečeri sa objavila aj spomínaná speváčka. Na túto akciu zvolila poriadne odvážny outfit, keďže jej ružový kostým zaujal hlavne hlbokým výstrihom. Cabello tak opäť dokázala, že nepatrí medzi žiadne hanblivky.

Camila Cabello na akcii L'Oreal Paris Women of Worth
Zobraziť galériu (8)
Camila Cabello na akcii L'Oreal Paris Women of Worth  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Camila Cabello
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu