Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Hviezdnej speváčke skrachoval ďalší vzťah: Camila Cabello je opäť single!

Camila Cabello Zobraziť galériu (8)
Camila Cabello (Zdroj: SITA)

MIAMI - Ani tento príbeh lásky pre ňu nebude mať šťastný koniec. Speváčka Camila Cabello (25) a jej priateľ Austin Kevitch (31) sa dali dokopy len počas minulého roka. Dnes je však ich vzťah zrejme definitívne minulosťou. Zdroje z okolia dvojice priblížili, čo bolo dôvodom ich rozchodu.

V lete minulého roka sme vás na Topkách informovali o tom, že kubánska rodáčka žiari šťastím po boku nového muža. Tým bol spoluzakladateľ zoznamky Lox Club Austin Kevitch. 

Dnes to však vyzerá tak, že ich láske odzvonilo. Ako informuje magazín Entertainment Tonight, o rozchode tejto dvojice informovala samotná zoznamka, ktorá prostredníctvom newslettera oznámila, že Kevitch je znova single.

Magazínu sa ďalej podarilo získať aj vyjadrenie zdroja z blízkeho okolia dvojice. „Camila a Austin sú veľmi zaneprázdnení. Bolo pre nich veľmi ťažké nájsť balans medzi ich prácou a vzťahom. Nerozišli sa však v zlom a nič si nevyčítajú," povedal zdroj.

Camila Cabello a Austin Kevitch
Zobraziť galériu (8)
Camila Cabello a Austin Kevitch  (Zdroj: Profimedia)

Slávna speváčka tak musí v hľadaní toho pravého pokračovať. Cabello bola v minulosti spájaná s viacerými partnermi a viac ako dva roky chodila s iným slávnym spevákom Shawnom Mendesom, avšak žiaden z jej vzťahov nevydržal.

Viac o téme: Camila Cabello
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu