Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Syna (†26) slávneho herca našli s prestrelenou hlavou: TOTO napísal otcovi pred SAMOVRAŽDOU!

Michael Madsen Zobraziť galériu (3)
Michael Madsen (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES - Vôbec to nedokáže pochopiť! Americký herec Michael Madsen (64), známy predovšetkým z Tarantinových filmov, prežíva najhoršie obdobie svojho života. Dôvodom je smrť jeho milovaného syna - 26-ročného Hudsona Lee Madsena, ktorý pred pár dňami spáchal samovraždu. Čo herec k tejto tragickej udalosti povedal?

Čo sa to deje?! Americký herec je treťou celebritou, ktorá začiatkom tohto roka prišla o svoje dieťa. Svoj život sa dobrovoľne rozhodli ukončiť aj syn speváčky Sinéad O’Connor, ktorý bojoval s psychickými problémami, či jediné dieťa herečky Reigny King. 


Sinéad O´Connor na POHREBE syna ŠOKOVALA: Och! Šialený outfit a... Toto mu dala do truhly!

Slávnej herečke sa zrútil svet: JEDINÝ syn (†26) spáchal SAMOVRAŽDU v deň NARODENÍN!


Obrovský žiaľ prežíva aj Michael Madsen, ktorý je päťnásobným otcom. Jeho najstaršieho syna Hudsona našli mŕtvého v jeho dome na Havaji, kde žil spolu so svojou manželkou Carlie. „Môžem potvrdiť, že Hudson Lee Madsen zomrel na strelnú ranu do hlavy. Pravdepodobne išlo o samovraždu,” uviedol vo svojom vyhlásení hovorca oddelenia súdného lekárstva v Honolulu. 

Hudson Lee Madsen, ktorého krstným otcom bol slávny režisér Quentin Tarantino, slúžil v armáde, kde mal sľubnú kariéru. V marci minulého roka ho dokonca povýšili, bol seržantom. Údajne mal za sebou aj misiu v Afganistane. 

Michael Madsen a Quentin Tarantino
Zobraziť galériu (3)
Michael Madsen a Quentin Tarantino  (Zdroj: profimedia.sk)

Ako Hudsonov slávny otec v rozhovore pre Los Angeles Times prezradil, nedokáže pochopiť, čo jeho syna k tomuto skutku viedlo. „Nebadal som u neho žiadne prejavy depresie. Je to tak tragické a smutné. Snažím sa pochopiť, čo sa stalo a dať všetkému nejaký zmysel,” uviedol Madsen. 

Herec tiež prezradil, že so synom boli v pravidelnom kontakte a naozaj nič nenasvedčovalo tomu, že by nechcel žiť. „Hovoril som s ním len pred niekoľkými dňami a povedal mi, že je šťastný. V poslednej správe mi napísal - Milujem ťa, oci,” poznamenal zronený umelec. „Mal len také typické problémy mladých ľudí. Chcel mať rodinu. Hľadel jasne do budúcnosti. Vôbec nedokáźem pochopiť, čo sa stalo,” uzavrel. 

FOTO: Hudson Lee Madsen s manželkou Carlie. 

Viac o téme: Michael Madsen
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu