Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Obrovská TRAGÉDIA: Krásna misska spáchala SAMOVRAŽDU... Skočila z budovy!

Zobraziť galériu (3)

NEW YORK - Z toho mrazí! Šoubiznis šokovala ďalšia samovražda. Z tohto sveta sa totiž dobrovoľne rozhodla odísť bývalá Miss USA Cheslie Kryst. 30-ročná kráska bola úspešná, aktívna a nič nenasvedčovalo tomu, nad čím premýšľa... Teda až na jej posledný odkaz.

Právnička, aktivistka, moderátorka a krásna žena, ktorá vyznávala zdravý životný štýl. Aj takýmito slovami by sa dala charakterizovať Cheslie Kryst, ktorá sa pýšila titulom Miss USA 2019. 

FOTO: Cheslie Kryst vyznávala zdravý životný štýl. 

Úspešnú krásku na sociálnej sieti Instagram sledovalo zhruba 358-tisíc followerov, ktorým sa v nedeľu ráno prihovorila želaním: „Nech vám tento deň prinesie pokoj a mier.” Zrejme krátko nato skokom zo 60-metrovej budovy v centre Manhattanu svoj život ukončila. Ako uvádza portál NY Post, pod mrakodrapom, v ktorom bývala na 9. poschodí, ju našli bez známok života. 

FOTO: Z posledného odkazu, ktorý na Instagrame zverejnila Cheslie Kryst, mrazí. 

Podľa medializovaných informácií krásna misska zanechala odkaz, v ktorom všetko odkázala svojej matke. Či v ňom vysvetlila aj dôvod svojho konania, zatiaľ nevedno. „Odchodom našej milovanej Cheslie sme zdrvení a prežívame veľký smútok. Bola svetlom a inšpirovala ostatných svojou krásou a silou. Starala sa, milovala, smiala a žiarila,” znie v oficiálnom stanovisku rodiny.

VIDEO: Cheslie Kryst bola krásna a úspešná žena. 

Krásna a úspešná misska Cheslie Kryst spáchala samovraždu (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Cheslie Kryst
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu