Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

76-ročná herečka v štýle Lady Gaga: Tá ženská je neuveriteľná!

Helen Mirren Zobraziť galériu (4)
Helen Mirren (Zdroj: SITA)

PARÍŽ - Neustále popiera svoj vek! Herečka Helen Mirren často chodí na spoločenské udalosti na rozdiel od mnohých svojich mladších kolegýň vo výrazných farbách a vždy vyzerá famózne. Aktuálne sa dokonca v 76 rokoch prešla po móle ako jedna z modeliek. A sekne jej to aj v temnom štýle à la Lady Gaga.

Spoločenské akcie sú často plné dám v čiernych róbach. Herečka Helen Mirren sa však aj po sedemdesiatke oblieka do žiarivých farieb a mnohokrát zatieni aj svoje oveľa mladšie kolegyne. 

Helen Mirren
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: SITA)

Niet sa teda ani čo čudovať, že kompetentným napadlo spraviť z nej modelku. Helen sa prešla po móle v rámci prehliadky Le Defile L'Oreal Paris 2021. Tentoraz však predviedla práve "temný" štýl – čierno-biely kostým, čierne sandále na platforme, extravagantné líčenie. 

Mnohí účastníci by si v takomto štýle určite vedeli predstaviť aj speváčku Lady Gaga, ktorá je od herečky o 41 rokov mladšia. Napriek tomu asi nikomu nenapadlo, že by Helen vyzerala akosi neprimerane či nevhodne. Je priam neuveriteľné, ako jej to parádne sadlo! 

76-ročná herečka v štýle
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Profimedia)

76-ročná herečka v štýle
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Helen Mirren
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu