Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Muž, ktorý Lady Gage UKRADOL buldočkov: Už pozná svoj TREST... Vo väzení si posedí dlhé roky!

Lady Gaga Zobraziť galériu (2)
Lady Gaga (Zdroj: Apple TV)

LOS ANGELES - Muž, ktorý vlani postrelil asistenta americkej speváčky Lady Gaga (36) a ukradol jej francúzskych buldočkov, akceptoval dohodu o vine a treste a bol odsúdený na 21 rokov odňatia slobody. TASR správu prevzala v utorok agentúry AP.

Podľa pondelkového vyhlásenia súdu bol fakt, že páchateľ postrelil práve psov patriacich speváčke, čisto náhodný. Išlo mu totiž len o francúzskych buldočkov, pretože hodnota tohto plemena sa môže vyšplhať až na niekoľko tisíc dolárov.

Galéria: Lady Gaga

Vyšetrovatelia sa domnievajú, že odsúdený James Howard Jackson zrejme ani nevedel, že psy patria Lady Gage. Jackson obvinenie z pokusu o vraždu speváčkinho asistenta nepoprel, uviedol losangeleský oblastný zástupca.

Podľa prokuratúry sa Jackson spolu s ďalšími spolupáchateľmi 24. februára 2021 vozili autom po Hollywoode a "hľadali francúzskych buldočkov". Zbadali asistenta Lady Gagy Ryana Fischera, ktorý troch takýchto psov práve venčil. Jackson počas lúpeže Fischera postrelil a dvoch buldočkov ukradol; tretiemu psovi sa podarilo ujsť.

Celý incident zachytila kamera na jednom z neďalekých domov. Agentúra AP pripomína, že o niekoľko dní odcudzené buldočky vrátila žena, ktorá bola následne obvinená zo spolupáchateľstva.

Muž, ktorý Lady Gage
Zobraziť galériu (2)

Viac o téme: Lady Gaga
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu