Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Homosexuáli sa jej hnusili, zvažovala SAMOVRAŽDU: Bolestné priznanie slávnej modelky!

Cara Delevingne Zobraziť galériu (7)
Cara Delevingne (Zdroj: SITA/Photo by Richard Shotwell/Invision/AP)

LOS ANGELES - Myslela na najhoršie! Cara Delevingne (28) je nielen úspešnou modelkou a herečkou, ale pozornosť púta tiež tým, že otvorene hovorí o svojej sexualite. Kráska randila s viacerými tiež slávnymi mužmi i ženami a dnes o sebe hlása, že je pansexuálka. V nedávnom rozhovore si zaspomínala na obdobie, keď sa hľadala a priznala aj pomerne šokujúce veci.

Speváci Harry Styles a Jake Bugg, herečky Michelle Rodriguez, Ashley Benson, či hudobníčka St. Vincent sú hviezdy, ktoré svojho času tvorili pár s Carou Delevingne. Tá sa aktuálne prezentuje ako pansexuálka, čiže jej je jedno, či ide o muža, ženu, nebinárnu či intersex osobu, priťahuje ju osobnosť dotyčného človeka. 

Cara Delevingne
Zobraziť galériu (7)
Cara Delevingne  (Zdroj: SITA)

Slávna modelka a príležitostná herečka v rozhovore pre podcast herečky Gwyneth Partlow prezradila, v čase dospievania prechádzala náročným obdobím. „Vyrastala som v staromódnej domácnosti. Nepoznala som žiadneho gaya alebo lesbičku. Nič som o tom nevedela a stávala sa zo mňa homofóbka. Predstava partnerského vzťahu ľudí s rovnakým pohlavím sa mi hnusila. Hovorila som si, že ja by som tak žiť nemohla,” priznala plavovláska. 

„Keď som si uvedomila, ako na tom vlastne som, prepadli ma silné depresie. Tak veľmi som sa za seba hanbila, že som dokonca rozmýšľala nad samovraždou,” šokovala Delevingne, ktorá bola aj v modelingových začiatkoch nešťastná z toho, že nemôže byť celkom sama sebou.

Ako pansexuálka sa prezentuje aj ďalšia celebritná kráska. A to herečka a občasná modelka Bella Thorne. Tú v týchto dňoch požiadal jej milenec o ruku. 

FOTO: Bella Thorne sa zasnúbila. Jej vyvoleným je talianský spevák Benjamin Mascolo.

Viac o téme: Cara Delevingne
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu