Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Pekná herečka je minulosťou: "Pekáč buchiet", chlpy pod pazuchami a odstránené prsia!

Z Ellen Page je dnes už Elliot Page. Zobraziť galériu (8)
Z Ellen Page je dnes už Elliot Page. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES - Iný človek! Šarmantná herečka Ellen Page (34) začiatkom decembra vydala verejné vyhlásenie, v ktorom vystúpila ako transgender a oznámila, že jej nové meno je Elliot. Za sebou už má postupnú premenu na muža. A veru, ako pekný chlap už aj vyzerá. Dôkazom je záber, ktorý Elliot zverejnil na svojom instagramovom profile.

Na topkách sme vás informovali, že Ellen Page, ktorá účinkovala v počinoch Inception, X-Men, Juno či v seriáli The Umbrella Company, sa koncom minulého roka rozhodla pre obrovskú životnú zmenu. Kráska, ktorá bola v minulosti nominovaná na Oscara a pravidelne upozorňovala na podporu LGBT komunity, sa rozhodla podstúpiť zmenu pohlavia. 


Krásna herečka šokuje: Som ON!


Pre herca bola jednou z dôležitých operácií tá, pri ktorej mu chirurgicky odstránili prsné tkanivo. Už v marci sa fanúšikom prostredníctvom Instagramu zveril, ako veľmi mu tento zákrok pomohol. Až teraz ale Elliot nabral odvahu, aby sa svetu ukázal bez trička.

Do očí hádam každému udrú nielen jazvy po operácii, ale najmä vyšportované brucho, za ktorým je nepochybne veľa driny. Fanúšikovia a celebritní kamaráti nešetria na Elliotovu adresu chválami. Pohľad na jeho úsmev prezrádza, že je spokojný a šťastný. 

Zmena pohlavia nie je jedinou veľkou novinkou v Elliotovom živote. Začiatkom tohto roka totiž podal žiadosť o rozvod. Jeho manželkou bola tanečnica Emma Porter, ktorú si v roku 2018 vzal za ženu ešte ako Ellen. 

Emma Porter a Ellen Page sa rozvádzajú.
Zobraziť galériu (8)
Emma Porter a Ellen Page sa rozvádzajú.  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Ellen PageElliot Page
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu