Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Český herec potrebuje schudnúť: FOTO Navliecť si ponožky a zaviazať šnúrky? Brutálny problém!

Zdeněk Godla Zobraziť galériu (5)
Zdeněk Godla (Zdroj: Tv Nova)

PRAHA - Bude to mať ťažké! česká televízia aktuálne pripravuje ďalšiu sériu tanečnej šou, ktorú u nás poznáme pod názvom Let‘s Dance. Jedným z účinkujúcich bude aj Zdeněk Godla, ktorý nielenže nemá s tancom žiadne skúsenosti... Aktuálne má dokonca problém obliecť si ponožky...

Zdeněk Godla sa stal známym vďaka seriálu Most, no už predtým hral vo filmoch aj seriáloch. Najnovšie si ho Česká televízia vybrala do projektu Star Dance. 

Samotný Godla ale chuť tancovať vonkoncom nemá. „Manželka ma do toho hnala, pretože mi povedala, že schudnem. To bol jediný dôvod, prečo som do toho šiel,” priznal pre denník Aha!

Zdeněk Godla
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Falcon)

Tancu sa nikdy nevenoval a navyše sa celkovo s pohybom nekamaráti. „Mám z toho celkom strach, že to bude hlavne fyzicky náročné, pretože som teraz dva roky nemal žiadny pohyb. Keď idem chlapcom pomôcť na stavbu, cítim to už v krížoch. Zohnúť sa a zaviazať si šnúrky, aj to je problém. Pri navliekaní ponožiek sa tak zadýcham, že to snáď ani nie je možné,” opísal všetky svoje problémy. 

Trénovať sa však začína aj v auguste, tak dovtedy má ešte čas si svoju fyzickú kondíciu vylepšiť. Nielen pre vlastné dobro, ale aj s ohľadom na svoju profesionálnu tanečnú partnerku, ktorá ho bude musieť viesť. 

Erika Stárková a Zdeněk
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: ČT)

Viac o téme: Zdeněk Godla
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu