Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Slovenská herečka o chvíľu porodí: Nezvyčajné meno pre dcérku... Ako z maďarského zelovocu!

Slovenská herečka o chvíľu porodí! Zobraziť galériu (4)
Slovenská herečka o chvíľu porodí! (Zdroj: Facebook PM)

BRATISLAVA- Už aj na Slovensku sa čoraz viac rozmáha trend, že rodičia dávajú svojim deťúrencom rôzne netradičné či exotické mená. Kreativite sa medze veľmi nekladú a pokiaľ nie je meno nejakým spôsobom hanlivé či zahanbujúce, šup s ním do rodného listu. Rýdzo slovensky sa nebude volať ani očakávaná dcérka tehotnej herečky Petry Millerovej...

Petra sa na sociálnej sieti pochválila tehotenskou fotografiou, z ktorej je zrejmé, že už je v pokročilom štádiu tehotenstva. Herečka vždy vedela prekvapiť - v roku 2017 svojich najbližších pozvala na piknikovú narodeninovú oslavu a hostia až na mieste prišli na to, že nie sú na oslave narodenín, ale na svadbe. Áno povedala svojmu dlhoročnému partnerovi Martinovi. 

Petra už jedno dieťa má. Zo synčeka Tea sa tak už čoskoro stane veľký brat. „Už o mesiac,” napísala k snímke v čiernych šatách, kde si drží zaguľatené bruško. A rovno prezradila aj to, že na svet privedie dcérku, ktorá dostane krásne, no netradičné meno - Alma. 

Petrina dcérka dostane meno Alma
Zobraziť galériu (4)
Petrina dcérka dostane meno Alma  (Zdroj: Facebook )

Alma sa volá kedysi najpredávanejší model kabeliek Louis Vuitton, no v preklade z maďarčiny znamená jablko. Maličká sa teda bude volať ako šťavnaté ovocie. Rovnako, len v angličtine, svoje dieťa pomenovala aj herečka Gwyneth Paltrow. Jej dcéra Apple má dnes už 16 rokov. 

Viac o téme: Petra Millerová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu