Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

FOTO Kate a William 4 dni po pohrebe princa Philipa (†99): Vyrehotaní od ucha k uchu!

Princ William s manželkou Kate Zobraziť galériu (4)
Princ William s manželkou Kate (Zdroj: SITA)

LODNÝN - Smútok išiel bokom! Po tom, ako britská kráľovská rodina v sobotu pochovala princa Philipa (†99), sa vdova Alžbeta II. a deti zosnulého rozhodli prežívať túto bolestnú stratu v súkromí. Vnuk Harry odletel za svojou tehotnou ženou i synom do Ameriky a jeho brat William... Si už plní pracovné povinnosti.

Na topkách sme vás už informovali, že tohtoročné narodeniny kráľovnej Alžbety II. boli mimoriadne smutné. Len pár dní pred tým, ako oslávila 95 rokov, totiž prišla o svojho milovaného manžela - princa Philipa. Sobotňajšieho pohrebu sa zúčastnil aj princ Harry, ktorý žije v Amerike. A hoci mnohí čakali, že sa v rodnej Británii zdrží a odletí za rodinou až po kráľovniných narodeninách, nestalo sa tak. Harry cestoval už v utorok.

Všetko o smrti a pohrebe princa Philipa (†99) nájdete TU!

Či sa za kráľovnou stihol zastaviť princ William, nevedno. Isté však je, že spoločne s manželkou Kate si už v stredu plnili pracovné povinnosti. Obaja prijali pozvanie do leteckého centra 282 (East Ham) Squadron, RAF Air. Urobili tak na počesť princa Philia, ktorý bol dlhé roky veliteľom Britských vzdušných síl (RAF) a bola to práve vojvodkyňa Kate, kto od neho neskôr túto funkciu prebral. 

Aj keď kráľovská rodina prežíva mimoriadne bolestivé a náročné chvíle, na dvojici to nebolo vôbec badať. Kate a William sa v spoločnosti kadetov cítili príjemne, čo potvrdzuje aj pohľad na ich usmiate tváre. Vojvodkyňa viacerých pobavila, keď sa bez dlhého váhania rozhodla vyskúšať letecký trenažér. A William prítomných pobavil, keď poznamenal, že dnes je on ten, kto len stojí a zviera v rukách kabelku. Kate mu ju totiž predtým podala. 

Galéria: Princ William s manželkou Kate počas návštevy leteckého centra 282 (East Ham) Squadron, RAF Air v Londýne.

Kate a William sa v spoločnosti kadetov takto zabávali.
Zobraziť galériu (4)
Kate a William sa v spoločnosti kadetov takto zabávali.  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Kráľovská rodinaPrinc WilliamPrinc Philip
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu