Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

FOTO Kate a Williama 10 rokov po svadbe: Tento DETAIL prezrádza, že... Wau!

Kate a William počas svojho veľkého dňa. Zobraziť galériu (3)
Kate a William počas svojho veľkého dňa. (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Miluje ju ešte viac! 29. apríl je dátum, ktorý je pre princa Williama a jeho manželku Kate veľmi výnimočný. Presne v tento deň pred 10. rokmi spečatili svoju lásku veľkolepou svadbou. Pri príležitosti svojho krásneho výročia sa so svetom podelili o nové fotografie. Pozrite sa, s akou láskou sa vnuk kráľovnej Alžbety II. na svoju ženu pozerá!

Galéria: Princ William so svojou manželkou Kate

Princ William bol svojho času snom a idolom mnohých žien. Okrem modrej krvi a urodzeného pôvodu zaujímal nežné pohlavie aj vďaka svojmu vzhľadu a charizme. Tou šťastnou, ktorá si uchmatla jeho srdce, sa napokon stala Kate Middleton. Dvojica sa spoznala počas štúdia na univerzite, a to v roku 2001.

Kate a William v čase, keď spolu randili.
Zobraziť galériu (3)
Kate a William v čase, keď spolu randili.  (Zdroj: profimedia.sk)

Aj keď sa Kate a William v roku 2007 rozišli a každý istý čas randil s niekým iným, našli si k sebe opäť cestu. Keď v roku 2010 odišli na dovolenku do Afriky, princ požiadal krásnu brunetku o ruku. 

Kate a William sa zasnúbili v roku 2010.
Zobraziť galériu (3)
Kate a William sa zasnúbili v roku 2010.

29. apríla 2011 sa zraky nielen fanúšikov britskej monarchie upierali na Westminsterský palác, kde sa konala kráľovská svadba storočia. Sobáš princa Williama a jeho lásky Kate Middleton bol veľkolepý a ľudia ním žili ešte niekoľko týždňov. 

Galéria: FOTOGALÉRIA zo svadby princa Williama a Kate Middleton.

Od veľkého dňa urodzenej dvojice ubehlo desať rokov. A tie sa samozrejme na ich vzhľade podpísali. Pribudlo pár vrások, princovi výrazne ubudlo vlasov a Kate dnes volí svetlejší odtieň vlasov. Aj po troch pôrodoch má priam výstavnú figúru a je rovnako krásna, ba priam aj krajšia, než pred rokmi. 

FOTO: Kate a William so svojimi milovanými deťmi - 7-ročným Georgeom, 5-ročnou Charlotte a Louisom, ktorý nedávno oslávil 3. narodeniny. 

Zaujímavé je, že s rovnakou láskou, s akou kedysi Kate hľadela na svoj princa, pozerá William dnes na svoju úžasnú manželku. Z pohľadu, akým na ňu hľadí, sa dá vyčítať, že ju veľmi miluje. Nečudo. Okrem toho, že je stále šarmantná, spravila z Wiliama hrdého trojnásobného otca, verne stojí po jeho boku pri každej príležitosti a je mu oporou aj v ťažkých časoch. Nuž, tak ako kedysi Kate závideli mnohé ženy jej princa, môžu dnes chlapi smelo závidieť Williamovi takú dokonalú manželku. Čo poviete?

FOTO: William hľadí na svoju manželku s veľkou láskou a obdivom. 

FOTO: Niet pochýb, že Kate a Wiliam sú spolu veľmi šťastní. 

 

 

Viac o téme: Kráľovská rodinaKatePrinc William
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu