Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Princ William spôsobil rozruch: Dal sa zaočkovať a... Všetkým udrelo do očí to jediné!

Princ William s manželkou Kate Zobraziť galériu (2)
Princ William s manželkou Kate (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Proti koronavírusu sa už dal zaočkovať aj princ William. V niektorých ľuďoch vyvolalo údiv, že člen kráľovskej rodiny nedostal vakcínu prednostne už dávno. Prevažná väčšina komentárov pod jeho fotografiou sa však sústredila len na jednu jedinú vec.

Keď dnes princ William informoval, že v utorok podstúpil očkovanie prvou dávkou vakcíny, mnohí pozdvihli obočie. Zrejme nikomu ani len nenapadlo, že člen britskej kráľovskej rodiny bude čakať, kedy na neho príde rad rovnako ako na bežného človeka v jeho veku. „Všetkým, ktorí pracujú na vakcinácii – ďakujem vám za všetko, čo ste urobili a pokračujte v tom,” vyhlásil princ na Instagrame. 

Princ William spôsobil rozruch:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram dukeandduchessofcambridge)

Jeho fotografia však spustila ošiaľ v úplne inom zmysle. Namiesto očkovania takmer všetci komentovali jeho obnaženú ruku, na ktorej vidno, že William cvičí. „Pozrite na tie bicepsy,” napísal istý muž. „Je naozaj vo forme,” vyhlásila zas jedna fitnes trénerka.

Niektorí tiež vtipne poukázali na to, že William vytiahol svoje "zbrane". Vo fitness slangu sa totiž pojmom guns (zbrane) označujú svaly na hornej časti rúk. 

Galéria: Princ William so svojou manželkou Kate

Viac o téme: Princ William
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu