Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Problémy s menom pre dcérku Harryho a Meghan: Juj! Toto je nepríjemné

Harry a Meghan Zobraziť galériu (4)
Harry a Meghan (Zdroj: SITA)

LONDÝN/ LOS ANGELES - Ako sa rozhodnú? Ešte doposiaľ, keď prišla reč na to, ako sa zrejme bude volať dcérka princa Harryho (36) a Meghan (39), vyhrávalo meno Diana. Dvojica by tak vzdala hold princovej zosnulej matke Lady Diane (†36). Po nedávnej smrti jeho dedka, princa Philipa (†99), sa však ocitli v nezávideniahodnej situácii.

Galéria: Harry a Meghan

Aj keď princ Harry a jeho manželka Meghan neprezradili termín, kedy by sa z nich mali stať dvojnásobní rodičia, isté je, že tá veľká chvíľa je každým dňom bližšie a bližšie. Dvojica netajila, že brunetka nosí pod srdcom dievčatko a z ich synčeka Archieho bude veľký brat. 

Meghan so synčekom Archiem.
Zobraziť galériu (4)
Meghan so synčekom Archiem.  (Zdroj: Instagram Save the Children UK)

Od chvíle, ako v kontroverznom rozhovore s Oprah Winfrey prezradili, že čakajú dievčatko, začala verejnosť tipovať, aké dostane meno. V tipoch sa často objavovali mená Alexandra i Diana. Ako sme už vyšie spomínali, druhá voľba by bola na počesť Lady Diany. 

Uctí si Harry svoju milovanú matku?
Zobraziť galériu (4)
Uctí si Harry svoju milovanú matku?  (Zdroj: SITA)

Experti na kráľovskú rodinu sa však zhodujú, že po smrti princa Philipa je v hre ďalšia možnosť. Dvojica má príležitosť uctiť si, udobriť si a potešiť trúchliacu kráľovnú Alžbetu II.. A to tak, že by dievčatko pomenovali Lily, čo je akousi zdrobnelinou mena Elizabeth. 

Ovplyvní smrť princa Philipa výber mena pre ich dievčatko?
Zobraziť galériu (4)
Ovplyvní smrť princa Philipa výber mena pre ich dievčatko?

Do úvahy však prichádza, že Harry a Meghan stavia na úplne iné meno, ktoré sa v tipoch vôbec neobjavuje. Vy máte aký názor? Vyjadrite ho v ankete!

Viac o téme: Kráľovská rodinaHarryMeghan
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu