Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Pikantný TRAPAS hviezdičky z reality šou: Šantila s milencom a zrazu... UPS!

Abbie Chatfield Zobraziť galériu (8)
Abbie Chatfield (Zdroj: Instagram)

BONDI BEACH - Ukázala, aj čo nechcela! Abbie Chatfield (25) patrí medzi hviezdičky, ktoré sa zviditeľnili účinkovaním v nejakej reality šou. Konkrétne hľadala lásku v šou The Bachelor - austrálskej verzii projektu Nevesta pre milionára. A hoci jej víťazstvo uniklo len o chĺp, na ocot nezostala. Aktuálne randí s úspešným moderátom, po boku ktorého si pred pár dňami užívala oddych. A paparazzi boli pri tom!

Projekt, v ktorom vydajachtivé slečny bojujú o sympatie a srdce fešného pracháča, sa aj v našich končinách tešíl celkom slušnej obľube. Šou je úspešná vo viacerých krajinách, vrátane Austrálie. V roku 2019 tam bežala siedma séria, kde o 31-ročného astrofyzika Matta Agnewa prejavila záujem aj spomínaná Abbie Chatfield. Tá sa v konkurencii 28 slečien dostala až do finále. 

Účasťou v reality šou si Abbie zaručila popularitu. Dnes sa prezentuje ako influencerka a na sociálnej sieti Instagram má takmer 200 tisíc followerov. S nimi sa nedávno podelila o radostnú novinku z jej súkromia. A to, že tvorí pár s moderátorom Danny Claytonom. 

Abbie Chatfield a Danny Clayton tvoria zamilovanú dvojicu.
Zobraziť galériu (8)
Abbie Chatfield a Danny Clayton tvoria zamilovanú dvojicu.  (Zdroj: Instagram)

34-ročný sympaťák sa ako 16-ročný zúčastnil fotografickej súťaže, ktorú vyhral. S tým prišla ponuka pracovať pre hudobnú stanicu a odtiaľ bol už len skok na post moderátora. Abbie prezradila, že sa s Dannym poznajú už dlhšie a že do neho bola zamilovaná už ako 9-ročná. 

Zaľúbenci si počas uplynulého týždňa užívali spoločný oddych na pláži, kde sa nevyhli pozornosti paparazzov. Tým sa podarilo zvečniť aj plavovláskine holé prsia. Abbie totiž mala na sebe plavky bez ramienok, ktoré sa jej počas šantenia vo vlnách zosunuli. 

Abbie Chatfield zradili počas kúpania plavky. Jej milenec Danny Clayton sa len takto prizeral.
Zobraziť galériu (8)
Abbie Chatfield zradili počas kúpania plavky. Jej milenec Danny Clayton sa len takto prizeral.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Abbie ChatfieldDanny Clayton
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu