Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Hviezdička z reality šou odhodila plavky: Všetkým ukázala HOLÉ CICKY!

Abbie Chatfield Zobraziť galériu (6)
Abbie Chatfield (Zdroj: Profimedia)

SYDNEY - Abbie Chatfield (27) patrí medzi hviezdičky, ktoré sa do povedomia verejnosti dostali účinkovaním vo viacerých reality šou. Najprv hľadala lásku v šou The Bachelor, teda v austrálskej verzii Nevesty pre milionára, spievala v Zlatej maske a vyhrala projekt I'm A Celebrity. No a najnovšie na seba strhávala pohľady aj na pláži. Odhodila totiž vrchný diel plaviek a... Všetkým ukazovala holé cicky!

Projekt Nevesta pre milionára sa po dlhých rokoch vracia na obrazovky televízie Markíza. No veľký úspech šou žala aj v zahraničí. V Austrálii napríklad v januári štartuje už 10. séria. V roku 2019, kedy na obrazovkách bežala siedma séria, sa o srdce "boháča" uchádzala aj Abbie Chatfield, ktorá si svojou účasťou v reality šou zaručila popularitu. 

Odvtedy sa objavila v ďalších dvoch televíznych projektoch a zaradila sa k známym osobnostiam Austrálie. Ľudia ju na verejnosti spoznávajú a kde-tu na ňu striehnu aj paparazzi. No a tým sa aktuálne podaril naozaj pikantný úlovok. 27-ročná kráska si totiž chcela zabezpečiť perfektné opálenie bez svetlých pásikov... 

Na pláž v Sydney si tak ľahla vo svojích úsporných bikinách a vrchný diel úplne odhodila. No a potom už fotografom stačilo len striehnuť na správny moment. A ten prišiel - aha, ako všetkým ukazovala svoje holé prsia!

Hviezdička z reality šou
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Abbie Chatfield
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu