Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Herečka Žilková šokuje: Hurá, konečne ROZVOD!

Veronika Žilková s dcérou Agátou Zobraziť galériu (2)
Veronika Žilková s dcérou Agátou (Zdroj: Instagram A.H.)

PRAHA - Herečka Veronika Žilková je aktuálne tretí raz vydatá a má deti s rôznymi mužmi. Tak trochu kráča v jej stopách aj jej dcéra Agáta Hanychová, ktorá porodila dve deti dvom mužom. Aktuálne je vydatá za moderátora a herca Jakuba Prachařa, no rozvádzajú sa. A jej známa mama netají, že z toho má radosť.

Veronika Žilková má s dcérou Agátou blízky vzťah a v týchto dňoch spolu vysielali aj na Instagrame, kde sa fanúšikovia mohli pýtať rôzne otázky. A niet sa čo čudovať, že mnohých zaujímal Agátin milostný život. Veď len tento rok sa už rozišla s dvomi mužmi. 

Galéria: Agáta Hanychová

Podľa jej mamy ide proste o zlý výber partnerov. „Jej sa tí normálni nepáčia. Keď je to trošku hajzel alebo nepracovitý alebo by bol rád v novinách, tak tí sa Agátke páčia. Keď príde slušný zubár, ten sa Agáta nepáči. Ona má rada takých tých...” povedala otvorene Žilková. A hoci jej dcéra sa zvyčajne vyjadruje bez servítok, presne ako mama, tak tentoraz ju už vo vyjadreniach radšej stopla. 

Ľudí však zaujímalo aj to, ako reagovala, keď sa dozvedela o Agátinom rozvode s Jakubom Prachařom. „Super, konečne, hurá. Nebudem nič predstierať,” šokovala svojou odpoveďou. 

Herečka Žilková šokuje: Hurá,
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram AH)

Viac o téme: Agáta HanychováVeronika Žilková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu