Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Chváli sa luxusom a oblým zadkom, ale... Kylie, toto je TRÁÁÁPNE!

Kylie Jenner Zobraziť galériu (3)
Kylie Jenner (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Najmladšia miliardárka na svete trávi izoláciu v luxuse, aký si väčšina smrteľníkov nevie ani predstaviť. Nie všetko sa však dá kúpiť za peniaze...

Kylie Jenner má aktuálne hodnotu okolo jednej miliardy dolárov. Dovoliť si toho teda môže naozaj veľa – napríklad novú luxusnú vilu, ktorá ju vyšla v prepočte 33,5 milióna eur. 

Galéria: Kylie Jenner tak, ako ju poznáme.

Popri všetkom tom luxuse by si ale mohla asi zaplatiť aj nejakého odborníka na photoshop. Nie je žiadnym tajomstvom, že hviezdičky, ktoré si zarábajú svojím vzhľadom na sociálnych sieťach, zvyčajne nezverejňujú neupravené fotky. Keď sa ich však snažia vylepšovať samy, je z toho hotová katastrofa. 

Chváli sa luxusom a
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram KJ)

Kylie zverejnila fotografiu zo svojho luxusného bazéna a fanúšikom vystavila na obdiv oblý zadok. No už len zbežný pohľad prezradil, že so záberom nie je všetko v poriadku. Vlnitý okraj bazéna hovorí za všetko... 

Viacerí ľudia na tento prešľap aj upozornili. „Kylie, ty si pri používaní Photoshopu úplne najhoršia,” napísal jeden z nich. Mladá boháčka si tento problém všimla a situáciu „vyriešila”. Úplne trápnym spôsobom. Akoby si neuvedomila, že dôkazy sú dávno uložené v počítačoch a zverejnené na účtoch ľudí, ktorí si to všimli. 

„Kylie najprv zverejnila dve fotky a jedna z nich bola tak očividne upravená Photoshopom, že som z toho zomrela. Fanúšikovia si to všimli a komentovali to, takže zmazala príspevok a vytvorila nový, kde je už viac fotiek a odstrihla tú časť, kde bolo vidieť použitie photoshopu,” napísala istá žena na Twitteri. 

Chváli sa luxusom a
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram KJ)

Viac o téme: Kylie Jenner
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu