Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Knechtová vraj po návrate z dovolenky nedodržala karanténu: Fanúšik ju konfrontoval a ona... To vážne?!

Katarína Knechtová Zobraziť galériu (4)
Katarína Knechtová (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Ďalší škandál na obzore? O Kataríne Knechtovej (39) bolo naposledy počuť pred niekoľkými týždňami, keď polovici šoubiznisu pomotala hlavu a takmer všetci skočili na to, že očakáva svojho prvého potomka. Išlo však iba o nepodarené PR k novému singlu, no a najnovšie sa o rozruch postarala opäť. Objavili sa informácie, že po návrate z dovolenky vraj nedodržala povinnú karaténu...

Priblližne v polovici marca, teda v čase, kedy sa na Slovensku začal koronavírus šíriť ako huby po daždi, trávila speváčka čas na dovolenke v exotike a svojich fanúšikov vyzývala, aby sa zachovali zodpovedne a zostali doma. V zahraničí oslávila aj narodeniny a zároveň všetkých sledovateľov ubezpečila, že po návrate bude poctivo sedieť doma v karanténe. 

Galéria: Katka Knechtová

Svojim priaznivcom sa opäť ozvala až takmer mesiac po poslednom príspevku z dovolenky. Keďže sa na niekoľko týždňov na sociálnych sieťach odmlčala, viacerí jej vraj písali, či je v poriadku a zaujímali sa, či sa niečo vážne nestalo. „Prijala som celú túto situáciu s kľudom a rešpektom, zdieľam tieto chvíle s najbližšími a čistím svoju dušu od digitálneho smogu. Dávajte na seba pozor a pre tieto chvíle - všade dobre, doma najlepšie," odkázala svojim sledovateľom. 

To však ešte netušila, že sa jej onedlho ozve istý muž, ktorý všetky jej slová a odporúčania šmahom ruky vyvrátil. Podľa jeho informácií totiž vraj Katarína karanténu po návrate zo zahraničia vôbec nedodržala.  „Hlavne, keď vás susedia vidia bez rúška a hlavne po návrate, keď ste boli v ,domácej karanténe’, ako sa veselo prechádzate so psíkom a susedom po okolí,"  hneval sa neznámy a reakcia Knechtovej na seba nenechala dlho čakať. 

Katarína Knechtová sa vraj v karanténe dlho nezdržala.
Zobraziť galériu (4)
Katarína Knechtová sa vraj v karanténe dlho nezdržala.  (Zdroj: Instagram K.K.)

Na speváčku sa evidentne postažovali niektorí zo susedov, no a jej reakcia na seba nenechala dlho čakať. „Nemám ani najmenšiu potrebu ti niečo vysvetľovať. Ak máš potrebu sa takto ventilovať, si na zlej adrese. Pevné zdravie ti prajem," napísala brunetka, čím jeho slová ale príliš nevyvrátila. Táto poznámka ju ale evidentne poriadne rozladila, keďže neskôr sa rozhodla svoj komentár aj ten od fanúšika zmazať, dnes už ich teda na jej Instagrame nenájdete...

Viac o téme: Katarína Knechtová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu