Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Karanténa zúfalej manželky Longorie: Žena ako každá iná... Pozrite na tie šediny!

Eva Longoria Zobraziť galériu (4)
Eva Longoria (Zdroj: Instagram EL)

LOS ANGELES - Prejavy starnutia sa nevyhýbajú ani známym osobám. Rovnako ako všetci ostatní, ani taká Eva Longoria si nemôže vybehnúť ku kaderníkovi, a tak fanúšikom ukázala, ako sa karanténa prejavila na jej vlasoch šedinami.

V dnešných dňoch sa už väčšina žien na svete pozerá v zrkadle na svoje vyrastené šedivé vlasy. Kým kedysi sme utekali ku kaderníčke už pri prvých viditeľných milimetroch, dnes máme na hlavách centimetre sivých vlasov. 

Galéria: Eva Longoria vo filmoch a seriáloch

Rovnako to ale majú aj známe tváre. „Tí, čo ma sledujete, viete, že moje vlasy šedivejú,” povedala svojim fanúšikom v úvode najnovšieho instagramového videa Eva Longoria. Herečka sa proste vôbec netají tým, že nevyzerá vždy a za každých okolností ako z filmového plátna či červeného koberca. 

Karanténa zúfalej manželky Longorie:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram EL)

„Pozrite, koľko je tam tej šedivej,” komentovala ďalej. Hoci v konečnom dôsledku išlo o to, aby predviedla výrobok firmy, ktorej je tvárou, aj tak si herečka získala sympatie. Nebála sa totiž ukázať krutú realitu, ako to vyzerá predtým, než prípravok použije. 

Všetci dobre vieme, že mnohé influencerky predvádzajú produkty perfektne nastajlované a na fotkách, ktoré s daným výrobkom majú pramálo spoločné. Potom sa vynára otázka, či reklamovanú vec naozaj používajú. To teda Evin prípad rozhodne nie je. 

Karanténa zúfalej manželky Longorie:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram EL)

Viac o téme: Eva Longoria
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu