Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Hlboké vrásky a šedivá hlava: Och, krásna Zúfalka tak, ako ju nepoznáme!

Eva Longoria Zobraziť galériu (8)
Eva Longoria (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Pribúdajúcich rokov sa báť nemusí! Reč je o herečke menom Eva Longoria, ktorá dnes oslavuje 45. narodeniny. Kráska, ktorú preslávil seriál Zúfalé manželky, totiž na svoj vek nevyzerá. V minulosti však vďaka maskérom mala príležitosť zistiť, ako asi bude vyzerať na staré kolená.

Eva Longoria sa narodila 15. marca 1975, ako najmladšia zo štyroch sestier. Už počas strednej školy chcela zarábať peniaze, a tak pracovala ako čašníčka. Brunetka študoval na univerzite mechaniku pohybu telies a v roku 1998 sa stala Miss Corpus Christi USA. Šťastie skúšala aj na talentovej súťaži, vďaka ktorej sa dostala do Los Angeles. A tam sa postupne rozbehla jej herecká kariéra.

Galéria: Eva Longoria vo filmoch a seriáloch
Eva si zahrala v seriáloch Báječní a bohatí, Beverly Hills 90210 a od roku 2004 bola jednou z hviezd seriálu Zúfalé manželky. Popri tom účinkovala aj vo filmoch. Spomenúť možno napríklad Drsné časy, Tesne vedľa, Ženy bez mužov, Únik z džungle, Dog Days, či Manžel na skúšku. 

Longoria má za sebou dve nevydarené manželstva. V rokoch 2002-2004 bol jej manželom herec Tyler Christopher. Za mladšieho basketbalistu Tonyho Parkera sa vydala v roku 2007, rozvod prišiel o štyri roky neskôr. Šťastie však našla až po boku podnikateľa a obchodníka José Bastóna, s ktorým jej rande naslepo dohodol ich spoločný priateľ. Dvojica sa zosobášila v máji 2016 a v roku 2018 sa im narodil synček.  

Eva Longoria si úlohu matky naplno užíva.
Zobraziť galériu (8)
Eva Longoria si úlohu matky naplno užíva.  (Zdroj: Instagram)

Herečka sa udržiava v skvelej kondícii a za zmienku stojí i jej prirodzene pekná tvár. Na nej by ste márne hľadali vrásky. Vďaka seriálu Zúfalé manželky však Longoria mala príležitosť vyskúšať si, ako bude v starobe vyzerať. Spoznali by ste ju?

Eva Longoria s vráskami a šedivou hrivou.
Zobraziť galériu (8)
Eva Longoria s vráskami a šedivou hrivou.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Eva Longoria
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu