Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Rozchod cez telefón a potom... FOTO vyzlečenej speváčky na webe!

Jesy Nelson Zobraziť galériu (8)
Jesy Nelson (Zdroj: Instagram)

LONDÝN - Ukazuje mu, o čo prišiel! Jesy Nelson (28) sa zviditeľnila účinkovaním v speváckej šou X Factor a je členkou speváckej formácie Little Mix, ktorá vzišla práve zo spomínaného projektu. Sexi brunetka v uplynulých dňoch priznala rozchod s milencom. Kvôli aktuálnej situácii k nemu došlo cez mobil. Pri pohľade na zábery, ktoré zverejnila na instagrme, je však jasné, že bez chlapa dlho nezostane.

Ešte nedávno sa britská speváčka Jesy Nelson pýšila spoločnými fotkami s frajerom Chrisom Hughesom, ktorý účinkoval v reality šou Love Island. Dnes je už všetko inak. Dvojica, ktorá bola spolu zhruba 16 mesiacov, sa totiž rozišla. 

Svoj podiel na tom určite má aj momentálna situácia, keď museli byť milenci od seba kvôli hrozbe koronavírusu odlúčení. Aj "kopačky" v podstate prebiehali na diaľku. „Rozišla sa s ním počas telefonátu. Nebolo to nič dramatické. Jesy povedala, že aj on s tým prekvapivo súhlasil a zrejme zostanú dobrými priateľmi,” povedal pre médiá zdroj z okolia speváčky. 

Jesy Nelson a Chris Hughes tvorili pekný pár.
Zobraziť galériu (8)
Jesy Nelson a Chris Hughes tvorili pekný pár.  (Zdroj: Instagram)

Ktovie, či Jesy chcela svojho bývalého frajera provokovať, avšak fotky v plavkách, ktoré pár dní na to zverejnila na instagrame, určite neušli jeho pozornosti. Speváčka na nich vyzerá skvele a fanúšikovia ju zahrnuli samými pochvalami. 

Jesy Nelson vyzerá v plavkách skvele
Zobraziť galériu (8)
Jesy Nelson vyzerá v plavkách skvele  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Jesy Nelson
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu