Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Známa česká herečka priznala ROZCHOD s partnerom: Kvôli rakovine!

Rozdelila ich rakovina. Zobraziť galériu (4)
Rozdelila ich rakovina. (Zdroj: Instagram M.K.)

PRAHA - Jedno z najťažších období vo svojom živote prežíva známa česká herečka a moderátorka Michaela Kuklová (52). Tá momentálne bojuje s rakovinou, kvôli ktorej sa musela vzdať pŕs. To však nie je jediné, o čo rozprávková princezna Jasněnka prišla.

Michaela Kuklová už dlhší čas tvorila pár s Josefom Wittnerom (40) a o svojom partnerovi sa vždy vyjadrovala iba v superlatívoch. „S tým pravým partnerom nám môže život do cesty pripraviť ťažké skúšky, klásť najrôznejšie prekážky, ale my cez ne (skôr nimi) prechádzame ako Terminátor stenou, pretože k sebe proste patríme,” vyznala sa ešte v polovici februára po uši zamilovaná herečka.

Galéria: Michaela Kuklová účinkovala v obľúbených rozprávkach

Vyzerá to však tak, že teraz sa rozhodla niesť svoje bremeno sama a vzťah iba nedávno ukončila. „S Pepinom som sa rozišla,” potvrdila portálu Aha! správu, ktorá šokovala množstvo jej priaznivcov, ktorí dvojici priali len to najlepšie. „Potrebujem teraz byť sama a mať čistú myseľ,” vysvetľuje herečka.

Josef Wittner bol pre Michaelu Kuklovú oporou v dobrých i ťažkých časoch.
Zobraziť galériu (4)
Josef Wittner bol pre Michaelu Kuklovú oporou v dobrých i ťažkých časoch.  (Zdroj: Instagram M.K.)

Lásku k mužovi, ktorý jej bol v živote oporou, však cíti aj naďalej a nedá naňho dopustiť. „Je to dobrý chlapec a som vďačná, že som takúto lásku mohla zažiť. Ale zdravie je teraz u mňa na prvom mieste, pretože je dôležité aj pre môjho syna,” priznala Michaela, ktorá sa po operácii a odstránení celkovo dvanástich uzlín z oboch prsníkov zotavuje v domácom liečení.

Michaela Kuklová len nedávno priznala, že bojuje s rakovinou prsníka.
Zobraziť galériu (4)
Michaela Kuklová len nedávno priznala, že bojuje s rakovinou prsníka.  (Zdroj: Instagram M.K.)

Prečo sa rozhodla svojho životného partnera práve v tomto ťažkom období od seba odtrhnúť, vie iba ona sama. „Dá sa to všetko asi len ťažko pochopiť, ale robím to, čo cítim, že musím,” povedala herečka a moderátorka. Či je ich odlúčenie trvalé, alebo si dvojica po brunetkinom uzdravení k sebe nájde opäť cestu, ukáže čas.

Herečka Michaela Kuklová sa rozhodla pre rozchod s milovaným mužom, aby sa sústredila na svoje zotavenie.
Zobraziť galériu (4)
Herečka Michaela Kuklová sa rozhodla pre rozchod s milovaným mužom, aby sa sústredila na svoje zotavenie.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: RozchodRakovinaMichaela Kuklová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu