Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Hviezda Harryho Potera si súkromie stráži: Veľké odhalenie paparazzov!

Rupert Grint Zobraziť galériu (5)
Rupert Grint (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Krásne novinky! Rupert Grint (31), ktorý sa preslávil účinkovaním v čarodejníckej ságe Harry Potter, patrí k hviezdam, ktoré o svojom súkromí príliš nehovoria. V jeho živote však čoskoro nastanú veľké zmeny. Tu je FOTO ako dôkaz!

Rupert Grint spravil v roku 2018 menšiu výnimku, keď v rozhovore pre The Guardian odrkyl čo-to zo svojho súkromia. Predstaviteľ čarodejníka Rona Weaseyho napríklad prezradil, že po 30. narodeninách sa občas cíti zvláštne. „Rád by som sa usadil a mal deti. A či by som dal synovi meno Ron? Je to celkom dobré meno, ale zreme nie,” poznamenal herec.   

Téma detských mien je momentálne v jeho prípade ozaj aktuálna. Ako prezrádzajú paparazzi zábery z uplynulých dní, Rupert sa čoskoro stane otcom. S 28-ročnou partnerkou ich nafotili cestou na nákup a pohľad na jej guľaté bruško hovorí jasnou rečou.   

Radostné správy po publikovaní fotografií potrvrdila aj hovorkyňa dvojice. „Rupert Grint a Georgia Groome vám s radosťou oznamujú, že čakajú dieťa a naďalej vás prosia o súkromie,” znie v oficiálnom stanovisku. Herec a jeho 28-ročná partnerka sú spolu od roku 2011. Istý čas sa špekulovalo, že sú z nich už aj manželia, avšak doteraz sa k tomu jasne nevyjadrili. 

Rupert Grint a Georgia Groome sa čoskoro stanú rodičmi.
Zobraziť galériu (5)
Rupert Grint a Georgia Groome sa čoskoro stanú rodičmi.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Rupert Grint
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu