Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Obrovská radosť hviezdy z Harryho Pottera: Ryšavý Ron sa stal otcom!

Radostná novina pre fanúšikov Harryho Pottera. Zobraziť galériu (4)
Radostná novina pre fanúšikov Harryho Pottera. (Zdroj: SITA/AP)

LONDÝN - Je všeobecne známe, že predstaviteľ ryšavého čarodejníka Rona Weasleyho z obľúbenej série Harry Potter si svoje súkromie chráni. Napriek tomu sa zahraničným fotografom podarilo odhaliť, že Rupert Grint (31) sa stane čoskoro otcom, čo potvrdil aj samotný herec. Ten moment je tu!

Herec Rupert Grint bude už navždy v mysliach ľudí Ronom Weasleym. Len ťažko si ho vieme predstaviť v inej úlohe. Predstaviteľ najlepšieho kamaráta Harryho Pottera si dáva pozor na svoje súkromie a len máločo vypustí do sveta. Minulý mesiac však musel s pravdou von, keď ho prichytili zahraniční fotografi s priateľkou, ktorá mala pod tričkom jasne sa črtajúce tehotenské bruško.

Galéria: Rupert Grint

Radostnú novinu, že sa Rupert stane otcom, napokon potvrdil cez svoju manažérku. „Rupert Grint a Georgia Groome vám s radosťou oznamujú, že čakajú dieťa a naďalej vás prosia o súkromie,” znelo minulý mesiac stanovisko dvojice. Neprešlo veľa času a zaľúbený párik sa už teší z potomka.

„Rupert Grint a Georgia Groome s poteším potvrdzujú narodenie ich dcérky. Prosíme vás o rešpektovanie ich súkromia v tomto pre nich výnimočnom čase," vyjadrila sa manažérka herca. So svojou priateľkou sú od roku 2011 a teraz sa tešia z novej úlohy. Meno dievčatka neprazradili. Srdečne blahoželáme.

V apríli sa zahraničným fotografom podarilo zachytiť filmového Rona s tehotnou priateľkou.
Zobraziť galériu (4)
V apríli sa zahraničným fotografom podarilo zachytiť filmového Rona s tehotnou priateľkou.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Harry PotterRupert GrintRon Weasley
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu