Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Tehotná herečka mala COVID-19: Predčasný pôrod a... Teraz bojuje o život!

Grace Victory Zobraziť galériu (9)
Grace Victory (Zdroj: Instagram)

LONDÝN - Takto si to nepredstavovala! Grace Victory (30) sa zviditeľnila účinkovaním v obľúbenej ságe Harry Potter, kde stvárnila jednu z vedľajších úloh. V uplynulých dňoch sa pripravovala na najkrajšiu úlohu svojho života - materstvo. Ochorenie COVID-19 však výrazne skomplikovalo nielen jej tehotenstvo, ale i zdravotný stav.

Grace Victory si tehotenstvo veľmi užívala. Dokazujú to aj mnohé zábery, ktoré zverejňovala na sociálnej sieti Instagram. Sebavedomá blondínka hrdo predvádzala svoje guľaté bruško a fanúšikovia, ktorých má zhruba 222 tisíc, sa tešili spolu s ňou. V uplynulých dňoch sa však na jej profile objavil príspevok, ktorý každého zarmútil. 

„Grace na Štedrý deň porodila krásneho synčeka, ktorý si vedie dobre a je úžasný. Veľmi ho ľúbime. Pred dvoma týždňami jej diagnostikovali COVID-19 a hoci symptómy boli zo začiatku mierne, postupne sa zhoršovali,” znie v stanovisku rodiny. 

Grace teda porodila synčeka predčasne. Následne ju uviedli do umelo navodenej kómy. „Jej stav je stabilizovaný. Prosíme vás, myslite na ňu vo svojich modlitbách. Veľmi ju milujeme a veríme, že sa vráti silnejšia, než kedykoľvek predtým,” dodala herečkina rodina.

Grace Victory účinkovala aj v iných počinoch. Naplno sa venuje aj aktivizmu za potláčanie násilia na sociálnych sieťach a svojich priaznivcov motivuje k sebaláske a akceptovaniu vlastného tela. 

Grace Victory si tehotenstvo užívala.
Zobraziť galériu (9)
Grace Victory si tehotenstvo užívala.  (Zdroj: Instagram)

Grace Victory priviedla svojho synčeka na svet predčasne.
Zobraziť galériu (9)
Grace Victory priviedla svojho synčeka na svet predčasne.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Harry PotterGrace Victory
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu