Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Ex Johnnyho Deppa si na neho najala súkromné očko: Fú... To, čo zistil, ju nepoteší!

Amber nechala Johnnyho sledovať. Výsledok ju však nepoteší! Zobraziť galériu (4)
Amber nechala Johnnyho sledovať. Výsledok ju však nepoteší! (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES – Všetkých prekvapilo, keď si hollywoodsky chameleón Johnny Depp (56) vzal za manželku herečku Amber Heard (33), najmä po tom, čo niekoľko rokov žil v harmonickom vzťahu s Vanessou Paradis (47) bez toho, aby si ju vzal. Manželstvo s mladou blondínkou však nevydržalo dlho a po dvoch rokoch podala žiadosť o rozvod. Keďže sa ešte stále kvôli tomu naťahujú, rozhodla sa pre radikálny krok a najala si súkromné očko, aby na neho vyhrabal špinu!

Ich manželstvo vydržalo len dva roky. Potom totiž krásna Amber Heard podala žiadosť o rozvod. Kým však spočiatku tvrdila, že dôvodom sú neprekonateľné rozdiely, o pár dní už spievala inú. Johnny Depp mal na nej totiž praktizovať domáce násilie a hodiť po nej telefón, ktorý jej spôsobil monokel. Ako však nedávno vyplávalo na povrch, ani ona nebola žiadne neviniatko. Po hollywoodskom chameleónovi mala totiž hádzať panvice, hrnce či dokonca horiace sviečky.

Galéria: Manželstvo Johnnyho Deppa a Amber Heard bolo škandalózne

„Bila ma, vrazila mi a kopala ma. Taktiež mi opakovane a často hádzala objekty do hlavy i tela, vrátane ťažkých fliaš, plechoviek sódy, horiacich sviečok, ovládačov od televízora a plechoviek s riedidlom, ktoré mi spôsobili vážne zranenia,” odznelo z úst Deppa na jednej nahrávke, ktorú sa podarilo získať britskému portálu Daily Mail. Mohlo by sa teda zdať, že ten týraný bol vo vzťahu práve Johnny.

Kráska však chcela dokázať opak, že ona je tou obeťou, a tak si najala na svojho expartnera súkromné očko. Detektív Paul Barresi mal podľa portálu Mirror za úlohu sledovať kroky predstaviteľa bláznivého Jacka Sparrowa a vyhrabať na neho špinu aj zo samotného pekla. Amber sa však zrejme prerátala. Hoci prešiel Barresi množstvo zákutí, zistenia boli stále rovnaké. Johnny je prosto zlatíčko.

Na Johnnyho Deppa si najala Amber súkromného detektíva. Mal na neho vyhrabať špinu.
Zobraziť galériu (4)
Na Johnnyho Deppa si najala Amber súkromného detektíva. Mal na neho vyhrabať špinu.  (Zdroj: SITA/AP Photo/Shizuo Kambayashi, File)

Barresi mal totiž za úlohu nájsť ľudí, ktorých Johnny Depp fyzicky a psychicky šikanoval, či takých, ktorí boli svedkami jeho konania. „Bol som v Amerike, Francúzsku, Taliansku, Británii, všade, kde sa Johnny Depp potuloval. Nedokázal som nájsť ani jediný prípad, kedy by bol fyzicky násilný k žene, udrel niekoho či bil. Je ako anjel,“ povedal pre Daily Mail. „Zhováral som sa s mnohými ľuďmi, ktorí ho poznajú už viac ako 30 rokov a nikto o ňom nepovedal jedinú zlú vec. V skutočnosti nedokázali dostatočne vyjadriť, aký je štedrý a aké má dobré srdce,“ doplnil Barresi, ktorí sa zhováral s viac ako sto ľuďmi.

Zdá sa tak, že tento krok Amber Heard veľmi nepomohol a jej tvrdenia o násilnom manželovi vôbec nepodporil. Zo zistení detektíva nadšená nebude, keďže Johnny Depp teraz vyzerá ako dobrota sama. Na jeho stranu sa dokonca priklonila aj jeho bývalá partnerka Winona Ryder. Ako napokon dopadne tento ich spor, ukáže čas.

Kedysi pôsobili ako zamilovaný pár, dnes sa ťahajú po súdoch. Amber Heard obviňuje Johnnyho Deppa z domáceho násilia.
Zobraziť galériu (4)
Kedysi pôsobili ako zamilovaný pár, dnes sa ťahajú po súdoch. Amber Heard obviňuje Johnnyho Deppa z domáceho násilia.  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Johnny DeppAmber Heard
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu