Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Nová milenka Johnnyho Deppa? Hlavu mu vraj poplietla táto sexica z Nemecka!

Johnny Depp Zobraziť galériu (3)
Johnny Depp (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Nový pár na obzore?! Keď je reč o vzťahových záležitostiach, Johnny Depp (57) už určite tisíckrát oľutoval manželstvo s kolegyňou Amber Heard (34). Od škandalózneho rozchodu dvojice nemal herec po svojom boku žiadnu oficiálnu partnerku. Ktovie, nakoľko vážny bude jeho vztah so Sophie Hermann (33), ktorá mu vraj najnovšie padla do oka.

Johnny Depp je od nepamäti idolom mnohých žien. Na poli lásky sa mu však príliš nedarí. V rokoch 1983 - 1986 bola jeho manželkou Lori Anne Allison. V roku 1998 sa dal dokopy s Vanessou Paradis, s ktorou má dcéru a syna. V lete 2012 sa dvojica rozišla. Herec sa zamiloval do étericky pôsobiacej Amber Heard. S ňou sa oženil vo februári 2016. Ako vyšlo najavo, ich manželstvo bolo poznačné domácim násilím a viacerými škandálmi. Dvojica sa ešte stále vláči po súdoch...

Johnny Depp už manželstvo s Amber Heard trpko oľutoval.
Zobraziť galériu (3)
Johnny Depp už manželstvo s Amber Heard trpko oľutoval.  (Zdroj: SITA/AP)

Amber začiatkom roka nafotili paparazzi v uliciach, kde sa bozkávala so svojou aktuálnou milenkou Biancou Butti. Po Deppovom boku sa verejne nová žena neobjavuje. Nemecké médiá ale najnovšie prišli s informáciami, že randí s nemeckou kráskou Sophie Hermann. Dvojica sa mala dať dokopy po jednom z koncertov v Londýne a bola to vraj sexi blondínka, kto spravil prvý krok. 

Sophie je dcérou nemeckej hviezdy Uschi Glas a podnikateľa Dietra Hermanna. Zviditeľnila sa účinkovaním v šou Made In Chelsea a venuje sa módnemu dizajnu a navrhovaniu šperkov. Nuž, nechajme sa prekvapiť, či bude tento vzťah časom oficiálny. 

Galéria: Sophie Hermann
Sophie Hermann je vraj novým objavom Johnnyho Deppa.
Zobraziť galériu (3)
Sophie Hermann je vraj novým objavom Johnnyho Deppa.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Johnny DeppSophie Hermann
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu