Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Fanúšikovia Demi Lovato si ešte chvíľu musia počkať: Na novom albume stále pracuje

Zobraziť galériu (5)
(Zdroj: Youtube/TheEllenShow)

WASHINGTON - Fanúšikovia a fanúšičky americkej speváčky a herečky Demi Lovato si ešte chvíľu musia počkať na jej nový album. Interpretka sa totiž po tohtoročných vystúpeniach na udeľovaní cien Grammy a Super Bowle rozhodla prehodnotiť a prerobiť niektoré časti z chystanej nahrávky.

"Dokončujem niektoré časti albumu. Mal byť hotový oveľa skôr a potom, po mojich vystúpeniach, sme sa tak nejak vrátili na začiatok. Pomyslela som si, 'Čo tomuto albumu chýba? Naozaj robím najlepšiu prácu, akú dokážem?' Takže tomu venujem trochu viac času," vysvetlila v rozhovore pre New Music Daily na službe Apple Music.

Témou nového projektu bude podľa jej slov "určite" sebaláska a posolstvo, aby sa mal človek rád, aj napriek všetkému, čomu čelí. "Mám pocit, že je to, očividne, cieľ pre zvyšok môjho života. Nie je to niečo, čo skončí s týmto albumom. Je veľmi dôležité si to stále pamätať. Naozaj sme všetko, čo máme," vyjadrila sa 27-ročná Lovato s tým, že je dôležité starať sa o dušu aj telo. "Je dôležité rešpektovať ich, správať sa k našim telám ako ku chrámom a milovať seba samých, ako je to len možné," dodala.

Demetria Devonne "Demi" Lovato sa preslávila účinkovaním vo filmoch Camp Rock (2008) či Ako chrániť princezné (2009). Ako speváčka vydala albumy Don't Forget (2008), Here We Go Again (2009), Unbroken (2011), Demi (2013), Confident (2015) a Tell Me You Love Me (2017), pričom s druhým menovaným dobyla americký rebríček Billboard 200 a za predposledný si zas vyslúžila nomináciu na cenu Grammy. Tento rok predstavila dva single - Anyone a I Love Me.

Viac o téme: Demi Lovato
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu