Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Ľudia sa zbláznili z koronavírusu: Slovenská speváčka vošla do obchodu a... TOTO nemyslia vážne!

Dáša Mamba Šarközyová Zobraziť galériu (4)
Dáša Mamba Šarközyová (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Celé Slovensko je aktuálne na nohách kvôli koronavírusu a s tým súvisiace dianie neobchádza ani známe osobnosti z nášho šoubiznisu. Obrovská panika sa však začala šíriť ešte niekoľko týždňov predtým, ako sa u nás objavil prvý infikovaný pacient. Verejnosť už nejaký ten deň vo veľkom rabuje obchody a... aha, čo v jednom z nich zažila speváčka Dáša Mamba Šarközyová!

Usmievavú brunetku sme len deň pred prvým oznámeným prípadom koronavírusu na Slovensku stretli na jojkárskej párty, kam prišla v spoločnosti svojho partnera Tonyho. Zaujímalo nás, akú má na celú situáciu pohľad ona ako mamička, keďže na internete vzniklo niekoľko skupín, ktoré sa len tak hemžia príspevkami o tom, ako čo najlepšie ochrániť deti. A to aj napriek tomu, že nikde vo svete kvôli koronavírusu žiadne nezomrelo. Niektoré mamičky dokonca s deťmi prestali chodiť von. 

Galéria: Veľká FOTOgaléria z jojkárskej párty

Ľudia sa zbláznili z koronavírusu: Slovenská speváčka vošla do obchodu a... TOTO nemyslia vážne!

Dáša sa však snaží na celú vec pozerať racionálne a s triezvym úsudkom. „To je ešte horšie, pretože tomu dieťaťu klesne imunita, skôr na nej treba zamakať. Sranda je, že keď sme boli v obchode, regály s ovocím a so zeleninou boli totálne preplnené. Ovocie, zeleninu, vitamíny, chodiť veľa von, zbierať tú imunitu a normálne sa k tomu postaviť, lebo ak to má prísť, tak to príde a potom už bude neskoro nad tým premýšľať doma. S ryžou,” myslí si sexi speváčka. 

Dáša na párty prišla v spoločnosti svojho partnera Tonyho.
Zobraziť galériu (4)
Dáša na párty prišla v spoločnosti svojho partnera Tonyho.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Ako sme spomínali, počas nákupu v obchode sa stretla so situáciou, kedy si pomyslela, že ľudia naozaj bláznia. Čo sa vlastne stalo a ako jej to skomplikovalo večer, sa dozviete v našom rozhovore vyššie!

Viac o téme: Dáša Mamba Šarközyová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu