Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Modelka po nedávnom pôrode: Hups, takto vyzerá v bikinách!

Samantha Hoopes Zobraziť galériu (7)
Samantha Hoopes (Zdroj: Instagram)

MIAMI - Ani ona nie je výnimka! Hádam každá žena, ktorá už niekedy priviedla na svet dieťatko, vie, že sa mení nielen jej život, ale pochopiteľne i jej telo. Výnimkou nie je ani Samantha Hoopes (28), ktorá sa do povedmia verejnosti dostala napríklad aj pózovaním pre plavkový magazín Sports Illustrated. Sexi bikiny si kráska obliekla aj pred pár dňami, keď sa ju podarilo nafotiť bulvárnym fotografom.

Samantha Hoopes sa netají tým, že si materstvo naplno užíva a zo synčeka Georgea je nadšená. Zároveň priznáva, že túži po tom, aby bola rovnako sexi ako kedysi. Od pôrodu ubehli zhruba dva mesiace a blondínka sa pomaličky púšťa do cvičenia. 

„Viem, že tu v poslednej dobe zvereňujem veci najmä ohľadom bábätka, ale čoskoro budú moje príspevky opäť sexi,” prihovorila sa Samantha pred pár dňami svojim priaznivcom.  

Hoci si je blondínka vedmá, že jej krivky nie sú tip-top, sexi bikín sa nevzdala. V jedných ju nedávno nafotili paparazzi a pohľad na ne určite upokojí nejednu novopečenú mamičku, ktorá nie je spokojná so svojim telom. 

Samantha Hoopes
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Samantha Hoopes
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Samantha Hoopes
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu