Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Slávna sexica odhalila zákulisné FOTO: V magazíne bohyňa, ale... Za TOTO má 100 bodov!

Samantha Hoopes Zobraziť galériu (10)
Samantha Hoopes (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Úprimná! Samantha Hoopes (29) je atraktívna prsnatá blondínka, ktorá je od roku 2014 pravidelnou sučasťou plavkového magazínu Sports Illustrated. Minulý rok v auguste sa stala mamičkou. Len štyri mesiace po pôrode si však na seba opäť obliekla sexi bikiny a výsledok určite ulahodí mužským očiam. Blondínka však v týchto dňoch potešila aj mnohé ženy. Aha!

Samantha Hoopes patrí medzi celebrity, ktoré sa s fanúšikmi delia o čokoľvek. Na instagrame má viac ako milión followerov. Kým v minulosti prevládali muži, ktorých zásobovala sexi fotkami, od chvíle ako bola tehotná a stala sa mamičkou, orientuje sa aj na ženské publikum.

V uplynulých dňoch zverejnila Samantha fotky v bikinách, ktoré zdobia aktuálne vydanie Sports Illustrated. Blondínka na nich vyzerá už tradične božsky. Človeku sa až nechce veriť, že vznikli len štyri mesiace po narodení jej synčeka.

Samantha Hoopes v najnovšom vydaní Sports Illustrated.
Zobraziť galériu (10)
Samantha Hoopes v najnovšom vydaní Sports Illustrated.  (Zdroj: Instagram)

Správna póza a možno menšie grafické úpravy však dokážu robiť zázraky. Potvrdila to aj samotná modelka. Na internete totiž zverejnila aj zákulisné zábery, na ktorých vidno jej popôrodné telo.     

Samantha Hoopes zverejnila aj takéto nedokonalé zábery.
Zobraziť galériu (10)
Samantha Hoopes zverejnila aj takéto nedokonalé zábery.  (Zdroj: Instagram)

Samantha Hoopes zverejnila aj takéto nedokonalé zábery.
Zobraziť galériu (10)
Samantha Hoopes zverejnila aj takéto nedokonalé zábery.  (Zdroj: Instagram)

„Cítila som sa, ako počas svojho prvého fotenia. Obliecť si bikiny a pózovať v nich len štyri mesiace po pôrode bolo pre mňa stresujúce a zároveň oslobodzujúce. Ako ženy sa musíme vyrovnať s tým, že tvar a veľkosť nášho tela sa mení. A vždy sa musíte naučiť milovať ho. Nikdy som voči nemu necítila toľko lásky a rešpektu, ako teraz - strie, kilá navyše a voľná koža. Mohla som pózovať až o rok neskôr a vyzerať lepšie, ale to nie je cieľ mojej cesty. Chcem dodať ženám odvahu a pomôcť im, aby si uvedomili, že to, ako sa cítia, je oveľa dôležitejšie než to, či vyzerajú dokonale,” napísala k záberom kráska, ktorú jej fanúšikovia zahrnuli slovami plnými nadšenia.

Viac o téme: Samantha Hoopes
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu