Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Sexi nezbedník! Spevák ukázal, čo skrýva v gatiach: Mám tam anakondu!

Jason Derulo Zobraziť galériu (6)
Jason Derulo (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Nehanbí sa! Jason Derulo (30) nie je len spevák, ale aj tanečník a jeho telo naozaj stojí za pohľad. Najnovšie ale zverejnil fotku, na ktorej viac ako tehličky na bruchu pútalo pozornosť niečo iné. A spevák na to bez zábran dokonca sám upozornil!

Jason Derulo je multitalentovaný hudobník, ale aj tanečník a udržiava sa naozaj v špičkovej forme. Jeho telo stojí za pohľad a on sám si to uvedomuje. 

Vo štvrtok zverejnil na Instagrame fotku iba v obtiahnutých plavkách. Je pravda, že istý detail hneď udrie každému do očí, ale Jason vyvolal búrlivú diskusiu úplne zámerne. „Bez klamstva... Zoomovali ste?” opýtal sa svojich sledovateľov. A táto veta si zatiaľ vyslúžila viac ako 1300 odpovedí. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Good Mornin’

Sexi nezbedník! Spevák ukázal,
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Instagram DJ)

„Zoomovali, veď to bol zámer,” odpovedala mu jedna žena. Ďalšia skonštatovala, že žiadne približovanie fotky ani nebolo potrebné. A iná sa zas priznala, že zoomovala a slintala. 

V komentároch sa objavila aj otázka, čo to má ten Derulo v gatiach. A on odpovedal: „Anakondu!” Objavili sa však aj názory, že snímka bola v týchto partiách upravovaná a nejde o originálny záber. 

Viac o téme: Jason Derulo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu