Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Lady Gaga prestala s tajnosťami: Vášnivé bozky na verejnosti!

Lady Gaga Zobraziť galériu (5)
Lady Gaga (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Koniec všetkým dohadom?! Hoci sa v médiách špekulovalo, že Lady Gaga (33) a Bradley Cooper (44) sú milencami a dokonca, že speváčka nosí pod srdcom hercovo dieťa, všetko je zdá sa inak. Magazínu People sa slávnu blondínku podarilo pred pár dňami zvečniť v uliciach. Ako tehotná vôbec nevyzerala a vášnivé bozky si vymieňala s celkom iným mužom.

Poriadne prekvapenie! Fanúšikovia filmu Zrodila sa hviezda, ktorí očakávali, že Lady Gaga a Bradley Cooper budú tvoriť pár aj v súkromí, zostanú sklamaní. Žiadne z dohadov neboli potvrdené a speváčka sa v týchto dňoch ukázala na verejnosti s celkom iným mužom. 

Bulvárnym fotografom sa ju podarilo zvečniť na obede so zvukárom a majiteľom spoločnosti, ktorá spolupracuje s viacerými hviezdami - Danom Hortonom. Podľa medializovaných informácií bolo viditeľné, že dvojica si spolu dobre rozumie a slávna blondínka svojho spoločníka bez ostychu bozkávala. (FOTO nájdete TU!)

„Poznajú sa už síce dlhšie, ale dokopy sa dali len nedávno. Ona je rada vo vzťahu a Dan je veľmi milý a dobrý. Je nadšená, že spolu môžu tráviť čas a nemusí sa skrývať pred svetom,” uviedol zdroj zo speváčkinho okolia. Čo myslíte, bude sympatický zvukár pre Lady Gagu tým pravým osudovým mužom?

Viac o téme: Lady GagaBradley Cooper
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu