Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Lady Gaga sa cmúľa s milencom, opustený Bradley Cooper... Aha, komu sa venuje!

Bradley Cooper Zobraziť galériu (5)
Bradley Cooper (Zdroj: SITA)

PANAREA - Bez ženy! Na topkách sme vás informovali, že speváčka Lady Gaga (33) má nového milenca. A hoci mnohí čakali, že konečne zoficiálnia svoj vzťah s Bradley Cooperom (44), bozky dávala celkom inému mužovi. Známy herec sa v týchto dňoch nachádza v Taliansku, kde sa venuje úplne iným, než milostným záležitostiam.

Nemá ani Irinu, ani Gagu! Ešte donedávna mal Bradley Cooper po svojom boku výstavnú krásku, akou ruská modelka Irina Shayk nepochybne je. V súvislosti s filmom Zrodila sa hviezda sa ale vynorilo množstvo špekulácií a dohadov, podľa ktorých si Cooper a Gaga boli blízki aj mimo kamier. 

Jedného dňa sa Irina zbalila a spolu s dcérkou od Bradleyho odišli. Na prekvapenie mnohých sa Lady Gaga nedávno objavila v uliciach s iným mužom, ktorý by mal byť jej novým milencom. 

Zatiaľ čo si speváčka užíva nový vzťah, slávny herec sa nachádza na talianskom ostrove Panarea. Spoločne s Katy Perry, Orlandom Bloomom, či Oprah Winfrey su súčasťou podujatia zameraného na záchranu životného prostredia. 

Celebritná skupinka neušla pozornosti paparazzov. Tým sa podarilo zvečniť, ako Bradley pomáha Katy Perry dostať sa do člna alebo vo chvíli, keď Oprah pomáhal nasadnúť na bicykel. 

Bradley Cooper pomáhal Katy Perry nasadnúť do člna.
Zobraziť galériu (5)
Bradley Cooper pomáhal Katy Perry nasadnúť do člna.  (Zdroj: profimedia.sk)

Bradley Cooper na prechádzke s Oprah Winfrey.
Zobraziť galériu (5)
Bradley Cooper na prechádzke s Oprah Winfrey.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Bradley Cooper
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu