Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Súd so seriálovým hercom: Fakt uhryzol dôchodcu?!

Mark Jordon Zobraziť galériu (4)
Mark Jordon (Zdroj: ITV)

LONDÝN - V pondelok začal súd s anglickým televíznym hercom Markom Jordonom (54). Ten je obvinený, že minulé leto pri potýčke v reštaurácii uhryzol muža v dôchodkovom veku do tváre a palca na ruke.

Konflikt začal po tom, čo sa 68-ročnému dôchodcovi Andrewovi nepáčilo údajne obscénne správanie hercovej dcéry. Dievča dokonca vraj so svojou partnerkou Rosalind v reštaurácii nazvali nelichotivým slovom. Nato sa údajne strhla bitka, z ktorej starý muž vyviazol s pohryznutím a ďalšími zraneniami. 

Udalosť sa stala, keď herec Mark Jordon oslavoval svoje zasnúbenie s partnerkou, tiež herečkou Laurou Norton. „To, čo malo byť príjemným letným večerom, sa bohužiaľ zvrtlo, keď Rosalind komentovala správanie dcéry pána Marka Jordona,” uviedol podľa The Sun prokurátor. Mladá žena sa údajne správala až príliš intímne vo vzťahu k mužovi, ktorý jej robil spoločnosť. Rosalind preto zahlásila: „Dúfam, že používajú kondóm.” 

Súd so seriálovým hercom:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: ITV)

Herec bol vraj v tom čase už značne podgurážený a okamžite vstal a išiel si situáciu so starším párikom vyjasniť. Evidentne práve v tom čase padli aj ďalšie tvrdšie slová, o ktorých Mark vypovedal pred súdom. Zábery z bezpečnostnej kamery jasne ukázali, že minimálne s Andrewom došlo k fyzickému kontaktu, keď ho umelec schytil za vlasy. Bolo vidieť, že je nahnevaný a správa sa násilnícky.

Dôchodca sa bránil a hercovi vraj potom začala tiecť krv z nosa. Potýčka však neskončila ani po opustení reštaurácie. Mark údajne pár napadol aj na ulici, kde odstrčil Rosalind tak, že spadla na zem a pustil sa do jej partnera. Samotný Andrew podľa svojej výpovede skončil v nemocnici s viacerými zraneniami vrátane stopy po uhryznutí. 

Herec útok na Rosalind aj uhryznutie Andrewa poprel. Súd bude pokračovať ďalšími pojednávaniami. 

Súd so seriálovým hercom:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Plug It In Productions)

Viac o téme: Mark Jordon
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu