Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Známu brunetku potrápil vietor: Chýbali milimetre a... Ups!

Pippa Matthews Zobraziť galériu (9)
Pippa Matthews (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN - Pustila fotografov pod sukňu! V týchto dňoch žijú mnohí Wimbledonom. Medzi fanúšikov tenisu patrí aj sestra vojvodkyne Kate - Pippa. Tá si to na jeden zo zápasov namierila nahodená v letných šatách, v ktorých takmer ukázala viac, než mala v pláne.

A pikantný trapas by bol na svete! Letné šaty a vejúci vetrík vedia byť pomerne zradná kombinácia. Svoje by vedeli hovoriť mnohé dámy, ktoré tak svetu nechtiac ukázali napríklad nohavičky. V médiách sa bežne objavujú zábery prominentných dám, ktoré v takejto chvíli zvečnili bulvárni fotografi. Nechýbalo veľa a nedávno by sa k nim pridala aj Pippa Matthews. 

Sestra vojvodkyne Kate totiž zavítala na viaceré zápasy. V jeden deň jej robil spoločnosť manžel James. Oblečená v žltých šatách vyzerala skvele. Ich strih však bol taký, že odhaľoval nohy známej brunetky. V istom okamihu ale Pippa takmer ukázala i to, akú spodnú bielizeň preferuje. 

Pippa s manželom neboli jedinými významnými hosťami podujatia. Fotografom sa podarilo zvečniť aj vojvodkyne Kate a Meghan, či hercov Hugha Granta a Judea Law s partnerkami. 

Pippa Matthews s manželom Jamesom si vyšli na Wimbledon. Fotografom sa naskytol pohľad pod jej sukňu.
Zobraziť galériu (9)
Pippa Matthews s manželom Jamesom si vyšli na Wimbledon. Fotografom sa naskytol pohľad pod jej sukňu.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Pippa Middleton
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu