Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Oscarová herečka v uliciach: Žiadna sláva, obyčajná šedá myška!

Jennifer Lawrence Zobraziť galériu (9)
Jennifer Lawrence (Zdroj: SITA)

NEW YORK - Stále to hovoríme! Aj celebrity sú len ľudia z mäsa a kostí. Zatiaľ čo na stránkach magazínov a na červenom koberci ohurujú dokonalosťou a krásou, v súkromí väčšina z nich preferuje prirodzenosť a obyčajnosť. To je prípad aj držiteľky Oscara - Jennifer Lawrence (28), ktorú paparazzi nedávno zvečnili v uliciach.

Nemá problém! Hoci sa ženy chcú vo všeobecnosti páčiť, občas asi každá má deň, keď sa jej vôbec nechce riešiť, čo na seba, či tráviť hodinu pred zrkadlom. Paparazzi nám už neraz dokázali, že takéto dni majú aj celebrtiné krásky. 

Bulvárnym fotografom sa v uplynulých dňoch podarilo zvečniť v uliciach talentovanú herečku Jennifer Lawrence. Oblečená v legínsach a veľkej šedej mikine ani náhodou nepripomínala krásku z červeného koberca. Pri pohľade na blondínkine strapaté vlasy bolo každému jasné, že hrebeň v ten deň určite nevideli.

Treba ale uznať, že Jennifer je prirodzene pekná žena, a tak sa môže pokojne ukazovať aj nenalíčená. A hoci ju paparazzi spoznali, je dosť možné, že mnohí okolo idúci okolo nej preši bez toho, aby si vôbec boli vedomí, že stretli držiteľku Oscara. 

Jennifer Lawrence tak, ako ju poznáme.
Zobraziť galériu (9)
Jennifer Lawrence tak, ako ju poznáme.  (Zdroj: SITA)

Jennifer Lawrence ako šedá myška.
Zobraziť galériu (9)
Jennifer Lawrence ako šedá myška.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Jennifer Lawrence
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu