Streda17. apríl 2024, meniny má Rudolf, zajtra Valér

FOTO kráľovského dieťaťa a vyšťavenej mamičky: Zvečnili ich v pôrodnici!

Amy Schumer má syna Zobraziť galériu (6)
Amy Schumer má syna (Zdroj: Instagram)

NEW YORK- Americká herečka a komička Amy Schumer a jej manžel Chris Fischer sa stali rodičmi. Tridsaťsedemročná rodáčka z New Yorku v nedeľu priviedla na svet chlapca. Radostnú správu oznámila v pondelok na službe Instagram, kde zverejnila snímku z nemocnice, na ktorej je aj jej manžel a ich novorodený syn. "22:55 včera v noci.

"Narodilo sa naše kráľovské dieťa," napísala k fotografii, pravdepodobne odkazujúc na prvé dieťa britského princa Harryho a vojvodkyne Meghan, ktoré sa narodilo v pondelok ráno.Schumer sa za šéfkuchára vydala vlani vo februári v kalifornskom Malibu. To, že je tehotná, oznámila v októbri.

Amy Beth Schumer je známa napríklad z vlastnej komediálnej show Inside AmySchumer (2013), za ktorú získala v roku 2015 cenu Primetime Emmy. Predstavila sa napríklad aj v komédii Vykoľajená (2015), pre ktorú napísala aj scenár. Vďaka tejto snímke ju nominovali na Zlatý glóbus.

Zahrala si tiež v komédiách Dámska jazda (2017) a Som sexy (2018). V roku 2016 sa stala historicky prvou ženou, ktorá sa dostala do rebríčka najlepšie platených komikov podľa magazínu Forbes, kde sa umiestnila na štvrtej priečke.

 

Viac o téme: DieťaHerečkaAmy Schumer
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu