Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Celebritné mamičky šokujú fotkami: Fúha, fakt TOTO dávajú na web?!

Amy Schumer a Stacey Solomon Zobraziť galériu (10)
Amy Schumer a Stacey Solomon (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES/ LONDÝN - Prekvapili! Deliť sa so svetom o narodenie dieťatka, či momentky zachytávajúce materstvo, je na sociálnych sieťach celkom bežné. Zvlášť celebritné mamičky sa fanúšikom rady pochvália. Zväčša ide o krásne a decentné zábery. Komička Amy Schumer (37) a speváčka Stacey Solomon (29) sú, zdá sa, z iného cesta.

Bez príkras! O herečke a komičke Amy Schumer je veľmi dobre známe, že si na dokonalosť a tip-top vzhľad nepotrpí. Nezmenilo sa to ani po tom, ako začiatkom mája priviedla na svet svoje prvé dieťatko. Mnohé ženy však známu blondínku zbožňujú a ďakujú jej za to, že sa pred verejnosťou na nič nehrá. 

Amy totiž nemá problém zverejniť na instagrame fotky, na ktorých pózuje s odsávačkou na prsiach, neumytými vlasmi a značne unavenou tvárou. V záplave tých krásnych a upravených promi mamičiek je Schumer príjemným prekvapením. 

Amy Schumer
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: Instagram)

Pomerne šokujúca fotka sa v uplynulých dňoch objavila aj na instagrame speváčky Stacey Solomon. Brunetka, ktorá sa zviditeľnila v britskej verzii šou X Factor, sa fanúšikom nedávno posťažovala, že jej v okolí pupka narástlo nepekné ochlpenie. Aktuálne prekvapila záberom, ktorý vznikol pár minút po pôrode jej tretieho dieťatka. 

Treba ale dodať, že pomerne intímnu fotografiu zverejnil na internete jej partner Joe, ktorý sa zároveň vyznal zo svojich pocitov a dojal mnohých speváčkiných priaznivcov. Čo na takéto osobné a nezvyčajné fotky od celebrít hovoríte? Máte aj vy na sociálnych sieťach zábery, ktorými sa vám podarilo šokovať?

Stacey Solomon
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Amy SchumerStacey Solomon
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu