Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Tu rodinné šťastie nehľadajte: Čím viac je svojmu slávnemu otcovi Alain Delon podobný, tým viac ho nenávidí

Alain-Fabien Delon Zobraziť galériu (5)
Alain-Fabien Delon (Zdroj: SITA/AP Photo/Kamil Zihnioglu)

PARÍŽ - Syn filmovej ikony Alaina Delona (83) a bývalej dánskej modelky Rosalie van Breemen akoby z oka vypadol svojmu otcovi. Keď sa zadívate do tváre Alaina-Fabiena Delona, ​​tak si najskôr vybavíte niektoré slávne filmy jeho otca ako je Gepard, Čierny Tulipán či Bazén.

Fyzicky sú si otec so synom veľmi podobní, emočne si ale nemôžu byť viac vzdialení. Alain-Fabien sa netají tým, že ho so svojimi rodičmi spája veľmi komplikovaný vzťah. Dokonca je v jednom z rozhovorov označil za svojich "najväčší nepriateľov". Aj tak mladík koketoval s profesiou, ktorá preslávila jeho otca, teda s herectvom.

Jeho zatiaľ najvýraznejšou rolou bol problémový mladík na úteku vo filme Stretnutie po polnoci. Snažil sa uplatniť ako spisovateľ a nedávno mu vyšiel prvý román De la race des Seigneurs, ktorý má autobiografické črty. Aj v tejto knihe si dvadsaťpäťročný rebel nepriamo vybavuje účty so svojím slávnym otcom. Okrem toho tiež uplatňuje svoje fyzické prednosti a živí sa modelingom. Stal sa jednou z mužských tvárí celosvetovej značky vlasovej kozmetiky.

Alain-Fabien Delon je najmladším synom francúzskej legendy. Prvého syna mal Alain Delon s nemeckou herečkou a modelkou Nico, s ktorou mal aférku v čase, keď bol zasnúbený s Romy Schneider. So svojou druhou ženou Nathaliou Barthélemy má syna Anthonyho. V roku 1987 stretol Delon dánsku modelku Rosalie van Breemen, s ktorou má dcéru Anouschku a práve spomínaného najmladšieho potomka Alaina-Fabiena. 

Pokiaľ majú mladí slovenskí muži chuť vydať sa v jeho stopách, majú šancu zúčastniť sa castingov súťaže Schwarzkopf Elite Model Look 2019, ktoré budú v apríli a máji prebiehať v týchto slovenských mestách:

Tu rodinné šťastie nehľadajte:
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Elite model look)

Viac o téme: Elite model lookAlain-Fabien Delon
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu